Odbarvení vlasů při kojení

lusinkadra
9. únor 2017

Ahojky vsichni,chci se zeptat zda si muzu odbarvit vlasy na blond kdyz kojim.mam pulrocniho syna,a ani v tehu jsem se neodbarvovala a ted se bojim.jsem blondyna a ty odrosty uz jsou sileny.nedokazu si predstavit ze budu kojit treba 2roky a kvuli tomu se neodbarvovat.prvniho syna jsem kojila 3 roky,a nevzpominam si zda jsem se taky tak bala se odbarvit,nebo zda jsem se odbarvovala porad.dekuji za rady.jen se bojim ze se to dostane do mleka,a nevim co by se mohlo mimi stat.odrosty jsou na kuzi prave tak proto se ptam,potrebuji odbarvit hlavne korinky vlasu.dekuji vsem za nazor

lv
9. únor 2017

Já se barvím pořád, i v těhotenství, i u kojení. Šedá chodit nebudu. Pokud máš obavu, tak na lehké zesvětlování lze i sprej More Blond z DM drogerie. Ale že by to bylo nechemické se mi taky nezdá.

leki
9. únor 2017

Podle me se to urco do mleka dostat nemuze (ale nejsu odbornik). Tez se barvim, i v tehu jsem se barvila.

lusinkadra
autor
10. únor 2017

Dekuji za nazory,vetsinou jsem se docetla ze to nemuze uskodit diteti kdyz kojim,tak jsem se odbarvila,sice jsem se snazila nedavat uplne az ke korinkum,a mimi se nic nestalo 😀akorad ty obavy z toho barevneho vysledku se dostavili.vlasy mi chytli na modro-sedivo 😐ale dal s tim nic delat nebudu,ono se ro zas casem smeje 😆

eloise02
10. únor 2017

@lusinkadra Prý "mimi se nic nestalo"... ehm, co jsi jako čekala, že se mu stane? Bože! 😲

aleenka1234
10. únor 2017

@lusinkadra to si tady z nás děláš srandu a nebo si tak hloupá. Promiň za upřímnost, ale tohle se nedá.

eloise02
10. únor 2017