Ahoj, trpíme na moučnivku a synovi se to nehoji, prosim o radu, na jakých německých stránkách se dá koupit nystatin a jak se ten vyrobek přesně jmenuje? Děkuji moc za případnou radu 🙂
Nám nystatin gel normálně predepsala naše dětská doktorka a v lékárně nám to namichali. Dělala to ale jen lékárna v dětské nemocnici, ne obyčejný lékárny ve městě. Takže bych se zkusila zeptat tvé doktorky.
Ahoj, jak pise kattyd. Nam to predepsala dr.a taky to namichali v lekarne u polikliniky. Mazala jsem zatim 4x a uz je fuc! Pretim ksem 4 dny mazala neocid gelem a jen se to tozsirilo po cely pusine takze tdo mel fakt desny. Ten mundgel jsem objednala pres nejakou pani..ale jeste jsem to nepouzíla kdyz zabralo to z lekarny
Hana @charming.cz...pani to poslala tak ze jsem to mela do druheho dne doma..domluva super. Budu ho mit do zasoby. Myslim ze mpucnivku nemame naposledy
@karlajasmine Přesně, jak píše kattyd. Dostala jsem recept od pediatričky a v lékárně mi namíchali tinkturu. Nedělá to ovšem každá lékárna, jen pokud mají nystatin v prášku. Musela jsem jich pár obejít. To jediné na moučnivku pomohlo. Myslím, že to je nystatin s glycerinem.
Diky holky už jsem poprosila dr a mam to namíchaný a už vidím po jednom dni zlepšení 🙂
Ahoj holky, chci se zeptat...nevraci se vam ta moucnivka? Ac jsem mazala namichanym nystatinem tak po par dnech se vzdy vrati...asi zkusim ten nemecky zazrak. Co vam nejvic pomohlo? A to jsem si rikala jak ten gel od mudry hezky zabira..jo.zabita...ale vraci se to:(
@creatif já nystatin (fungicidin) používala už v minulosti a vždycky jsem musela po vymizení příznaků ještě 14dni mazat, aby to vyhubilo opravdu všechno, tak možná vysazujes moc brzy? A pak změna životosprávy -jež hodně probiotickych jogurtu a omezit úplně sladky
@karlajasmine kdyz na to ten gel z lekatny zdaleka nemohl stacit...to mohlo byt tak na 10dni max. Ja ho mazala tak jak psali..tzn.jeste 2dny po tom co vymizi z pusy a to mi pak zbyla troska uz.. Tak je to malo:( s tim sladkym to bude pred vanoci tezky:P
U moji holky to moc nezabiralo, zabral az jedine Mycomax, pul a pul tablety, treti den nic. Fakt super, moucnivka se postupne dostava az do briska a zadnice, takze tahle tbl to projede cely.
@kacenka1111 ahoj,ten je na predpis ze. Zkousim ted ten nemecky zazrak, tak uvidime. Zadecek ma pidle me ok, ale nekde ta mrcha byt musi no:/ bradavky mam ok...no uvidim
Nystaderm Mundgel, objednávala jsem te´d na versandapo.de s přeposláním na adresu v německu, protože k nám stojí pošta 20 euro. Ale neumím moc německy, tak jsem volila stránky, které jsou i v angličtině.