Nechci kojit. Jak zastavit mléko bez léků?

5. led 2020

DOBRÝ DEN, CHCI SE ZEPTAT JESTLI NEZNÁTE NĚJAKÉ TRIKY JAK ZASTAVIT MLÉKO? BEZ PRÁŠKŮ ZA TÝDEN MÁM TERMÍN PORODU ALE PROSTĚ NECHCI KOJIT.

suzana001
5. led 2020

Proč?😱

hezz17
5. led 2020

Stáhnout prsa, chladit, nepřikládát.

@suzana001 To je Snad její věc ne?

veronikav31
5. led 2020

doporučují šalvěj, ale ideální je počkat na porod a sdělit to v porodnici,aby se nesnažili přikládat.je to vaše rozhodnutí

fouskovi
5. led 2020

Přesně teď to neovlivnite říct v porodnici že nechcete kojit pak stáhnout prsa a pít šalvěj a neprikladat

autor
5. led 2020

Děkuji za rady v porodnici to samozřejmě řeknu to je mi jasný

jjasmina
5. led 2020

říct to v porodnici, dnes se prakticky i ptají..ted bych to neřešila

denca033
5. led 2020

Stahovat prsa studené zábaly. Občas odstrikat kvůli zánětu ale jen do úlevy.

suzana001
5. led 2020

@hezz17 já absolutně neřekla že to není její věc🙂 ať si každej dělá co chce.
Tak hned neútočte. Jen mě to zajímalo, což si myslim že je normální 😀😀tak v klidu ne?😘
Na sociálních sítích agrese jede 😃👍🏽

puhelin
5. led 2020

Jelikoz je to cele o hormonech, tak by sis mela nechat napsat nejakou chemii. Jinak staci pomazlebi, potuleni, uciteni vune miminka a mleko se spusti samo. Stazenim by se vytvoril zanet.

drakenn
5. led 2020

Nebuď sračka a řekni si už před porodem, že nechceš kojit! Však o co jde? Jsi svéprávná, dospělá osoba. Dostaneš hned po porodu léky na zastavení laktace..nebo to chceš řešit na vlastní triko a riskovat záněty a chceš ohrozit dítě tím, že se můžeš zánětem vyřadit z provozu?! To snad ne..

hezz17
5. led 2020

@puhelin stažením se zabrání rozjeti laktace. Nestahuje se, pokud chce někdo už přestat kojit.

puhelin
5. led 2020

@hezz17 Laktace se snad rozjizdi samovolne pusobenim hormonu, ne? Proto pri oddeleni po porodu byva rozjeti laktace tezsi.

puhelin
5. led 2020

@drakenn Tvrde, ale pravdive. S tvym tonem souhlasim.

gracinka7
5. led 2020

Když si dítě nenecháš přiložit, ani se nerozkojíš, takže podle mě nebudeš muset nic zastavovat. Ale radši to rovnou v porodnici řekni a uvidíš.

mimiveru
5. led 2020

Staci to rict v porodnici... ale priprav se na to, ze tam na tebe budou koukat mezi prsty.

autor
6. led 2020

Děkuji za rady a jenom pro vysvětlení nechci kojit protože beru různé léky

jjasmina
6. led 2020

Myslím, že to vysvětlovat nemusíš, je to tvoje věc a každemu muže bejt po tom houby 🙂

puhelin
6. led 2020

Tim spis to o tech lecich rekni. Stejne to asi mas napsane v dokladech do porodnice.