DOBRÝ DEN, CHCI SE ZEPTAT JESTLI NEZNÁTE NĚJAKÉ TRIKY JAK ZASTAVIT MLÉKO? BEZ PRÁŠKŮ ZA TÝDEN MÁM TERMÍN PORODU ALE PROSTĚ NECHCI KOJIT.
doporučují šalvěj, ale ideální je počkat na porod a sdělit to v porodnici,aby se nesnažili přikládat.je to vaše rozhodnutí
Přesně teď to neovlivnite říct v porodnici že nechcete kojit pak stáhnout prsa a pít šalvěj a neprikladat
Děkuji za rady v porodnici to samozřejmě řeknu to je mi jasný
říct to v porodnici, dnes se prakticky i ptají..ted bych to neřešila
Stahovat prsa studené zábaly. Občas odstrikat kvůli zánětu ale jen do úlevy.
Jelikoz je to cele o hormonech, tak by sis mela nechat napsat nejakou chemii. Jinak staci pomazlebi, potuleni, uciteni vune miminka a mleko se spusti samo. Stazenim by se vytvoril zanet.
Nebuď sračka a řekni si už před porodem, že nechceš kojit! Však o co jde? Jsi svéprávná, dospělá osoba. Dostaneš hned po porodu léky na zastavení laktace..nebo to chceš řešit na vlastní triko a riskovat záněty a chceš ohrozit dítě tím, že se můžeš zánětem vyřadit z provozu?! To snad ne..
Když si dítě nenecháš přiložit, ani se nerozkojíš, takže podle mě nebudeš muset nic zastavovat. Ale radši to rovnou v porodnici řekni a uvidíš.
Staci to rict v porodnici... ale priprav se na to, ze tam na tebe budou koukat mezi prsty.
Děkuji za rady a jenom pro vysvětlení nechci kojit protože beru různé léky
Myslím, že to vysvětlovat nemusíš, je to tvoje věc a každemu muže bejt po tom houby 🙂
Tim spis to o tech lecich rekni. Stejne to asi mas napsane v dokladech do porodnice.
Proč?😱