Zdravim všechny. Potrebuji zjistit jestli muze častější ( vic jak 4 krat denne ) piti čaje na podporu tvorby mléka mit opačný účinek ?
Prosim urgentne o rady...
Ahojky, já bych rozhodně nepřekračovala doporučené dávkování, z nějakého důvodu to tam určitě je!!!! Ale jestli to může mít opačný účinek netuším...
Jasně no, jen skoda že nema někdo stim zkušenost
Ty joo to samé zajímá i mě jelikož mám doma 20deního broučka a piji 3x čaj pro těhotné a 3x fenyklový čajík tedy dohromady 6x čaj a malej trpí extremně na prdíky .Pokud by více čaje mělo opačný účinek tak je to celkem mazec :O(((( jelikož já je piji hlavně pro to abych mu pomohla nééé ještě více přidávala bolení :O(
No opacnej ucinek (jakoze min mlika) to urcite mit nemuze, ale fakt bych to neprehanela, muze to opravdu nadymat a zhorsovat prdiky. Ale tohle je vsechno strasne individualni, musi se to vyzkouset.
Z moji zkusenosti je nej na podporu laktace:
Hodit se do klidu ( i kdyz vim, ze lehko se to rekne a hur udela) a verit, ze mlicka bude dost
Casto prikladat a kojit podle potreby, ne podle tabulek
Kojit v klidu a najit si pohodlnou polohu, treba vleze v posteli
Hodne odpocivat, hodne pit (obycejnou vodu, meltu, gravimilk, ty kojici caje) a jist poradne
Taky je dobry sezamovy seminko, polivkovou lzici nebo dve denne rozkousat a snist, mne osobne to pomohlo.
Vsem drzim palce!!!
Ahojky, tohle přesně nevím, ale doktor mi říkal, že časté pití těchto čajů může mít za důsledek nadýmání u miminka a bolení bříška.