Ahoj holky, prosila bych vás o radu názor, zda se může opakovaně ohřívat mateřské mléko. Naše malá nechce pít s prsa, tak odstříkávám a krmím z lahve. Mlíčko jí ohřívám ve vodní lázni, voda se nevaří, tak snad to dělám dobře. Jen občas se mi stane, že po 3 hodinách ohřeju a slečna nechce papat, a chce až za hodinku, tak to ohřívám znovu. Mlíčko nemění chuť ani barvu (podle mého posouzení). Může se tedy MM vícekrát ohřívat? Díky za radu. 🙂
To že se nemá ohřívat opakovaně UM to vím, to bych ani nedělala. Ale laktační poradkyně mi říkaly, že se MM může slívat, tak aby bylo větší množství. Protože já neodstříkám vždy plnou 1 dávku, takže prý slívat ano, to prý se s MM může. Ale na opakované ohřívání jsem se nezeptala. Malá z té lahvičky vždy nic nevypije, tak jí to nabízím a když nechce, dám to zpět do lednice a ohřeju až když chce jíst. Tak nevím, zda dělám dobře. Když mi v lahvičce po vypití něco něchá, tak to samozřejmě vyleju, to už neslívám. Jedná se mi skutečně o to opakované ohřívání té lahvičky z které mi nic nesní.
ja bych teda opakovane neohrivala, podle me je jedno zda je to MM ci UM
@lumat riesi si to aj v tejto teme https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/ohrivani...
@lumat Nemá se to dělat, ale ohřívala jsem MM i umělé. Ohřívám v mikrovlnce, flaštičky myju až večer. U prvního jsem vylívala a neohřívala, jak byl starší, tak jsem slevila a u druhého už jsem to tolik neprožívala. Ale flaštičky mám celý den v lednici. Vyndavám jen na jídlo.