Ahoj mám dotaz, zda má někdo zkušenost s tím, zda lze desetiměsíční miminko kojit i po 4 dnech, kdy je maminka pryč od miminka tzn. pouze odstříkává a miminko dostává odstříkané mléko případně v kombinaci s příkrmy. Díky za vaše zkušenosti.
Nikde jsem to v tématech nenašla, takže s omlouvám pokud už to někde je.
Díky moc, my se lžičkou neměli problém neumí ale pít z flašky jen z takového toho picího hrníčku babylove. Občas jí z toho dávám trošku vody. Právě že bych nechtěla přestat kojit, ale ještě to všechno promyslím. Mám totiž odjet pryč- s hlídáním není vůbec problém.
Bydleli jsme hodně dlouho u našich a Emička je na ně hodně zvyklá už jí párkrát hlídali i přes den. Takže problém je jen ve mě, že se mi bude stýskat po malé a že nevím co s tím odstavením. Na druhou stranu by to třeba mohlo pomoci zbavit malou nočního buzení, i když kdo ví co bude za tři měsíce.
ahoj,mléko se ti po 4dnech neztratí,i kdyby jsi neodstříkávala,ale prcek se může odstavit,děti jsou nevyzpytatelné,někomu by to nevadilo,někdo se odstaví klidně i po dvou dnech,mně se třeba malý odstavil i po lžičce,
když jsem ho dokrmovala,pak už mléko nechtěl jinak,než lžičkou,takže je to různý a jsou děti,které se můžou i kojit i dokrmovat z lahve. 😉