Ahojky,může mít běhání nějaký negativní vliv na tvorbu a kvalitu mléka?Pokud ano,tak co a proč?Děkuji 🙂
Behala jsem a kojila u obou deti,zacinala jsem zlehka,abych videla,zda oni jsou ok,hodne jsem si hlidala pitny rezim.
Ne, nema, ja chodila normalne do fitka a kojila jsem
Taky chodim normalne cvicit, i treba tabatu, power plate a porad kojim. Mala ma sice uz rok a pul, ale kojim skoro porad a zadny vliv to nema😃bohuzel
Dala jsem si půlmaraton pod dvě hodiny, když měl maly půl roku, a pac jsem malém umřela 😂 tak předpokládám, ze se nějaká kyselina mléčná tvořila 😂 a vůbec nic. Začala jsem běhat 4tydny po porodu a kojila do 2,5let. Takže je to mýtus 😉
Behala jsem i cvicila a u toho kojila a uplne v pohode, zadne stiznosti nebyly😀 Jen jsem teda zacala behat pomerne pozde, poprve jsem vybehla asi v osmi tydnech prcka a nalita prsa mi to proste nedovolily, musela jsem se vratit🤷♀️ Ale na mlekotvorbu a chut to vliv nikdy nemelo🙂
známá je trenérka tenisu, začala dost brzy zas trénovat (zhruba 3m po porodu) a první týden jí dcerka opravdu mléko odmítala. Ale srovnalo se to.
tohle jsem nikdy neslyšela. cca 4 měsíce po porodu jsem začala běhat a všechno bylo v pořádku, mlíka bylo opravdu pořád hodně a já hezky hubla. jen mě bolely kolená a nemohla sjem si na to nic dát
Da
si nesmyslny mytus ohledne kojeni 🙂. Jen ti to muze byt neprijemne, pokud se ti prsa nalevaji.