Musím v noci kojit, když se 4měs. dítě nebudí hlady?

megan2015
12. črc 2015

Musím v noci kojit, když moje malá se nevzbudí, že by měla hlad ? Už jí jsou čtyři měsíce, krásně roste. Tak poraďte. Dík

ducik
12. črc 2015

@megan2015 u nás se v te době taky spalo (kde jsou ty časy) když prospívá, nebudila bych

blahova_andrea
12. črc 2015

pokud by mi dítko prospívalo a mlíčka bylo dost, tak bych nebudila. já mám opačný problém. mě se i skoro v roce budí stále jako novorozeně 😅 ☹

lucielf
12. črc 2015

určitě bych nebudila🙂 mne malá (také čtyři měsíce) spí celou noc, max. se probudí jednou na kojení, přibírá a je šťastná, tak není co řešit🙂

megan2015
autor
12. črc 2015

@lucielf tak to díky, já měla strach, aby to třeba nemělo vliv na tvorbu mlíka 🙂 pořád jí budím a pak jí lituji 🙂

lucielf
12. črc 2015

není zač, můžeš být šťastná maminka, že se v noci vyspíš🙂 na tvorbu mlíka to má takový vliv, že ráno budou prsa úplně nalitá🙂ale to také není špatné, alespoň se dá něco odstříkat do zásoby🙂

ducik
12. črc 2015

mělo by stačit kojit večer pořádně, jinak samozřejmě noční kojení je na mlíko fajn. Ale teď už bys měla mít tvorbu ustálenou
@megan2015

zo_ja
12. črc 2015

Zdravé, dostatečně velké miminko opravdu není třeba budit, nemusíš se bát. Užij si delšího spánku, ono to většinou zase přejde 😉

ivet1987
15. črc 2015

Já teda nebudila nikdy a od začátku mi prcek spinkal celou noc a rozhodně nestrádal 😀 Už se jako cvalík narodil 🙂 Hezky spi taky.

ell88
15. črc 2015

Já ani jedno dite nebudila, když se vzbudilo samo, tak jsem nakojila a vyrostli a nestradali 🙂 🙂 🙂

katerina1106
15. črc 2015

Buď ráda že se vyspíš a nekojíš co 2hod. Starší se mi budil právě co 2hod a bylo to děsný. Mladší spával celou noc, max 1 kojení kolem 3hod. Byla jsem taky nervózní a od dětské sestry jsem dostala přesně tuhle odpověď 🙂

avantgarda
27. črc 2015

Pokud prospívá, tak bych jí nebudila. Spánek posiluje 🙂 Kamarádčina holčička prospale celou noc od 3. měsíce a rada doktorky zněla stejně - když přibírá na váze, není nutné jí v noci budit na kojení.

ladyhacek
27. črc 2015

diskuze je straší tak už asi nepomůžu, ale malý má 4 měsíce a teď už se budí 1x-2x za noc (usne ve 20-21 pak se probudí třeba až kolem 3-4 nebo kolem 1-2 a pak na 5 ranní) > nebudím ho.
A za měsíc přibral 0,5 kg 🙂

megan2015
autor
27. črc 2015

@ladyhacek už nakonec taky nebudím, tak uvidíme na kontrole, jak přibírá. Nakonec mi spí od 20hod do 4hodiny. Tak se konečně vyspím i já 🙂

tria002
27. črc 2015

Nectu komentare.. Ale osobne sedmimesicniho budim kolem pulnoci, kolem jedny.. Spi se mnou v posteli, tak ho jen pritulim, on se v polospanku naji.
Nocni kojeni je dulezite pro tvorbu mleka.

ladyhacek
27. črc 2015

@megan2015 tak to je trochu podobný 🙂 mě poprvé spal skoro celou noc když jsem měla 38°C horečky a bylo my fakt zle a manžel měl noční asi to vycítil nebo co spal od 21 do 5 🙂