Mlezivo v 33tt a vliv na množství mm

ondruchovat
2. kvě 2019

Děvčata , moje největší noční můra je ze nebudu mít dost mm pro malou ... Má tvorba mleziva vliv na to ze jste třeba hodně kojily ? Nebo naopak komu se mlezivo tvořilo mnohem dříve a nekojil skoro vůbec ? Jen mě to prakticky zajímá , vím ze nejsme všechny stejné. Děkuji

terka555
2. kvě 2019

@ondruchovat nevim jak presne to funguje ale mlezivo jsem mela snad od 14tt a malemu je temer 9m a koji se porad🤷‍♀️a mleka bylo teda vzdycky dost a na zacatku extrem🤦‍♀️

ondruchovat
autor
2. kvě 2019

@terka555 taky by mě zajímalo jak to funguje 🤷‍♀️ A gratuluji k tolika mm 🥳😍

gruyerre
2. kvě 2019

@ondruchovat já jsem žádné mlezivo nikdy neměla, mliko se mi udělalo 3.den po porodu a kojím dloouho. Myslím, že tvorba mleziva v těhotenství a tvorba mléka souvislost nemají žádnou.

ondruchovat
autor
2. kvě 2019

@gruyerre dobre . Děkuji za odpověď 🙂

mish_ka
2. kvě 2019

Mlezivo jsem prakticky neměla, rozjezd MM pomalý a nakonec jsme to dotáhli na 2,5 roku. Za mě přikládat, přikládat, přikládat, nekoukat na hodiny a řídit se potřebami dítěte. Hodně tekutin, vývary, kojící čaje a ze začátku mi po každém kojení pomohla ještě odsávačka. Do měsíce bylo mléka až moc 😄

cinam
2. kvě 2019

Absolutně to nesouvisí 😊 neměla jsem žádné mlezivo před porodem. Zatím kojím půl roku, menší problém jsem měla kolem měsíce, ale mohly za to kojící kloboučky co mi hned daly sestry v porodnici. Pomohla laktační poradkyně z mamila.sk. Rady nade mnou opravdu fungují, k tomu bych ještě přidala hlavně žádné stresy z toho a pomáhala mi ze začátku i teplá sprcha (nebo obklad) na prsa před kojením.

odula
2. kvě 2019

Já nemela mlezivo skoro vůbec. Po porodu v pohodě, pak ale bojkot kojení a skoro jsme skončily. Díky laktacni poradkyní se ale nakonec podařilo kojení zachránit a dotáhly jsme to do 2.5 roku. Tož žádnou hrůzu nemej, i kdyby byly problémy , (ktery ale vubec byt nemusí) tak jsou vždycky lidi kteří poradí a pomuzou ;) hodně zdaru

puhelin
9. kvě 2019

Ja jsem mlezivo do porodu nemela vubec a kojim uz 25 mesicu 🙂 Opravdu mi nic neteklo, ale dulezite je nemit z toho stres, pak se kojeni kimplikuje. Je to v hlave, bohuzel.