Dobrý deň mam trojtýždňové bábätko plne kojene len problém je ten že najskôr veľa papalo a dosť pribralo zo dňa na deň prestal nejak papať a začal aj blinkat bola som v nemocnici aj u jeho doktora záver ten že má plné bruško a je prejedeny mám mu Max dávať jeden prsník 10min len že za tú dobu vypije 10ml(važila som pred a po kojeni ) čo mi príde extra malo aj po 4hod niekdy po kojeni 10-15min plače a znova chce nič skoro nevypije a mlieka mám dosť pred tým za takú dobu cca 20min mi vypil aj 70-80ml máte niekto skúsenosti ???
@wulady nechávala bych mimi pit kolik samo chce pokud prospívá a po jídle nepláče že by ho bolelo bříško z prejezeni tak bych mu kojení neukoncovala pokud chce dál pít. My jsme sice na UM ale malý mě pije od. 1mesice 90 ml výjimečně do něho dostanu 110 ml a už mu je 8 měsíců. Rid se dítětem a ne tabulkami a co si budeme někdy je lepší to doktorům odkyvat ale pustit to druhým uchem ven. Nedokážu si představit že by malej měl hlad ale já bych mu nedala najíst aby moc neprobral.
@sirinfirst práveže ja ho nechávam a ani ho nebudim nechám ho nech si povie samo bola som aj u laktacnej na začiatku lebo som ho zle prikladala a poradila mi ako správe začať kojit vtedy začal pekné papať aj priberat a pribral dosť za týždeň 500g a potom za 3 dní 200g posledných 4-5 dní mi takto malo papa a po10min sa odtlači samo a po cca pol hodine zase plače lebo je hladné
Nechala bych si od laktační poradkyně (ideálně z Mamily) nechat zkontrolovat techniku kojení. A vyprdla bych se na vážení a řídila se miminkem. Stejná blbost je kojit na čas. Vlastně s pediatrem kojení vůbec neřešit..