Holky už jsem zoufalá syn 3 měsíce z ničeho nic odmítá kojení, hned jak vytáhnu prsa začne šíleně brečet jakmile si je schovám tak se zklidni. Když se ho pokouším nakojit vůbec neotvira pusinku a když mi jí otevřu a dám do ní bradavku tak hned začne brečet a od prsa se otrhne. Nevíte co bych tak mohla dělat? Hrozně ráda bych ho kojila UM dávat nechci.
Ja bych to resila asi s laktacni poradkyni..
@jednaholkaa u te sem byla nepomohlo to
Tak to me mrzi :( Nemuze to byt neco ve strave, co jsi jedla..
@jednaholkaa to asi ne ja si dávám dost pozor co jíst
Nemas menstruaci?
Neco podobneho ted zacal delat muj syn, ma cerstvych 5 mesicu. Dela to teda v noci, ale pokazde ho musim vzit do naruce, chvili se s nim jit projit a pak ho polozit zpet do postele a prso si bere. Ale rostou mu ted hodne zuby, takze je i rozbolavely, podrazdeny.
Tak mu dej lahvicku a svoje mliko nebo umely. At nema hlad. Za kazdou cenu hrotit kojeni, je ujetin
@puhelin menstruaci zrovna teď nemám
Měla jsem to u syna stejně, nakonec jsem do 19m jen odstříkávala a dávala přes láhev. U mě je to kombinace prsou a průtoku mléka (pomalu tekoucí či moc rychle mu prostě vadilo ) . Teď mám dvojčata a je to obdobné. Mléka dost, ale nechtějí ho z prsu. Pokud si něco vezmou, naruší jim to režim krmení ( musím pak stejně dokrmovat ) a ony se vztekají pak do dalšího krmení- dva uřvané miminka a citlivý dvouletak prostě nejde dohromady .
Bojkot kojení...vygoogli si tento pojem.. moje dcera nechtěla pít klidně i 8 hodin, a pak se chytla,trvalo to asi 3 týdny, kojila jsem v polospánku,to nebyl problém, skákala na míči a myslela,že mi explodují prsa
Je tu na to téma starší diskuze, zkuste tam mrknout.
https://www.emimino.cz/diskuse/bojkot-kojeni-3-...