Miminko odmítá kojení. Co mám dělat?

8. led 2020

Holky už jsem zoufalá syn 3 měsíce z ničeho nic odmítá kojení, hned jak vytáhnu prsa začne šíleně brečet jakmile si je schovám tak se zklidni. Když se ho pokouším nakojit vůbec neotvira pusinku a když mi jí otevřu a dám do ní bradavku tak hned začne brečet a od prsa se otrhne. Nevíte co bych tak mohla dělat? Hrozně ráda bych ho kojila UM dávat nechci.

suromana
8. led 2020

Je tu na to téma starší diskuze, zkuste tam mrknout.
https://www.emimino.cz/diskuse/bojkot-kojeni-3-...

jednaholkaa
8. led 2020

Ja bych to resila asi s laktacni poradkyni..

autor
8. led 2020

@jednaholkaa u te sem byla nepomohlo to

jednaholkaa
8. led 2020

Tak to me mrzi :( Nemuze to byt neco ve strave, co jsi jedla..

autor
8. led 2020

@jednaholkaa to asi ne ja si dávám dost pozor co jíst

puhelin
8. led 2020

Nemas menstruaci?
Neco podobneho ted zacal delat muj syn, ma cerstvych 5 mesicu. Dela to teda v noci, ale pokazde ho musim vzit do naruce, chvili se s nim jit projit a pak ho polozit zpet do postele a prso si bere. Ale rostou mu ted hodne zuby, takze je i rozbolavely, podrazdeny.

makronka222
8. led 2020

Tak mu dej lahvicku a svoje mliko nebo umely. At nema hlad. Za kazdou cenu hrotit kojeni, je ujetin

autor
9. led 2020

@puhelin menstruaci zrovna teď nemám

sherryel
5. bře 2022

Měla jsem to u syna stejně, nakonec jsem do 19m jen odstříkávala a dávala přes láhev. U mě je to kombinace prsou a průtoku mléka (pomalu tekoucí či moc rychle mu prostě vadilo ) . Teď mám dvojčata a je to obdobné. Mléka dost, ale nechtějí ho z prsu. Pokud si něco vezmou, naruší jim to režim krmení ( musím pak stejně dokrmovat ) a ony se vztekají pak do dalšího krmení- dva uřvané miminka a citlivý dvouletak prostě nejde dohromady .

kuttu
5. bře 2022

Bojkot kojení...vygoogli si tento pojem.. moje dcera nechtěla pít klidně i 8 hodin, a pak se chytla,trvalo to asi 3 týdny, kojila jsem v polospánku,to nebyl problém, skákala na míči a myslela,že mi explodují prsa