Miminko, které chce pořád kojení.

30. led 2020

MUSELA JSEM PŘESTAT KOJIT, JENOMŽE SYN 2 MĚSÍCE, POŘÁD VYŽADUJE PRSA. POŘÁD PO MĚ LEZE, A DOPLAZI SE AŽ K PRSU. I KDYŽ, JE NA UM DOŽADUJE SE KOJENÍ. ŘEŠILA JSTE TO NĚKDO? ZLEPŠÍ SE TO? POPRAVDĚ, MĚ DOST OTRAVUJE, KDYŽ PO MĚ FURT LEZE,A CHCE PRSO.

hermia
30. led 2020

Děti vedi co chteji a co je pro ne nej! to ze po tobe leze a chce prso je vic než prirozene, deti neberou prso jen jako zdroj potravy ale zdroj bezpeci, uklidneni, neco je boli.. muj maly nechtel z lahve ani odstrikane mliko.
a to ze te to otravuje? promin, to mi je lito syna ☹️

autor
30. led 2020

@hermia JENOM ŽE, JA UŽ ŽÁDNÉ MLÉKO NEMÁM

krtcice
30. led 2020

A co by jsi chtěla? Abys ho nakrmila z lahve a on pak 3 hodiny dal pokoj a byl sám v postýlce? Taky mi je syna líto ☹

azby
30. led 2020

Troll. 2mesicni dite po vas leze? Plazi se? Takove miminko je schopne hledat pouze pusinkou a ne se nekam doplazit.

autor
30. led 2020

@krtcice PRVÉ, MI TO NEVADILO, PAK CHTĚL DUDLAT PRSO POŘÁD.

krtcice
30. led 2020

No a? Já kojila klidně hodinu v kuse a po 30 minutách zas. Absolutně dle potřeb mých dětí. A i při tom jsem se zvládla věnovat starším i domácnosti.

gruyerre
30. led 2020

Trollovi včera někdo řekl, že je poznat podle toho, že nepíše čárky ve větách, tak teď je zas pro změnu cpe všude 😂
Ale teda je to slabota tohle. Musíš vymyslet něco šokujícího, ne takový blbiny.

te_reza
30. led 2020

Z toho ten výmysl přímo stříká 😂slabota💩

azby
30. led 2020

@te_reza jo jo, tohle fakt slabé.

katkapavlik
30. led 2020

Leze ,doplazí se k prsu😜 jakou vzdálenost musí chudinka překonat 😀 tak mu to zkus vysvětlit třeba to pochopí, když už je tak šikovný ve 2 měsících 😨

jjasmina
30. led 2020

Já nevim, že vás to baví furt , to ja měla daleko lepší zábavy.. Ale jinak přesně jak píše
@gruyerre 😅

amazonkajanik
30. led 2020

Ve 2měsících leze? Nechce vysvětlit mému 7měsíčnímu,jak se to dělá. Jako správnou techniku,postup,víš co...😂

astyna88
30. led 2020

Nahodou.....to zni jal z nejakeho hororu se satanem. Zly kojenec vas vsude pronasleduje, propana a jeste jen ve 2 mesicich!

leilinka1234
30. led 2020

Pokud už teď leze, tak za pár dní začne chodit a to začne teprve zábava. To si na prsa ani nevzpomene. Mimochodem, máš vůbec základní vzdělání? Místo zábavy zde na MK si spíš přečti pravidla českého pravopisu. Uděláš líp. Fakt, věř mi 🙂 Možná z tebe ještě něco bude. Takhle to vidím fakt bídně.

leniczka23
30. led 2020

@azby sice je tohle.troll ale nemas pravdu..uz hned dite po porodu se zbricha dokaze dostat k prsu..oprabdu se tam doplazi..nechavala jsem takto syna celkem casto a k prsu se opravdu doplazil.

leniczka23
30. led 2020

Zeny tvl vzdyt mate vsechny deti..to opravdu nevite ze jako savec ma.schopnost doplazit se k prsu?

krtcice
30. led 2020

@leniczka23 já je vždy přikládala takže jsem neměla možnost to zkoumat 😀

lv
30. led 2020

@leniczka23 jasně, když dáš na bricho, k prsu se doplazi, ale o to teto zakladatelce nejde, tusim

leniczka23
30. led 2020

@krtcice Ja prave prvni taky, ale druhy syn mel problemy s pohybem, takze jsem ho k pohybu nutila takhle.. sama jsem z toho byla poprve prekvapena, ale fakt to dokazou a ne zrovna pomalu.
Nicmene to se nezastavam toho vtipalka co zalozil tuhle diskuzi, jen jsem chtela rict ze to fakt jde.😁

azby
30. led 2020

@leniczka23 no deti mame, ale asi jsi tady zatim jedina, která nechavala 2mesicni mimino plazit se za potravou z bricha k prsu. 😉 i presto, ze všichni vime, ze jsme savci, tak take vime, ze my jako savci jsme odkazani na pomoc matky. Alr jo třeba to dite opravdu dokaze, nehadam se, nikomu to neberu. Ale testovat to opravdu nehodlám.

leniczka23
30. led 2020

@azby Pises to jako by sem to dite mela snad vrazdit tim ze ho to necham delat tvl😁😁
Jde o to ze si tady z toho delate strasnou prdel jak by jste to chtely videt a pri tom o tom nic nevite..
Btw. Ja ti pisu at to zkousis? Jinak totiz nechapu proc mi nutne potrebujes sdelovat co hodlas a nehodlas delat😉

Ale v pohode..bylo mi jasny ze tu schytam negaci misto toho aby si napsala neco ve stylu, ty jo to sem nevedela ze to fakt novorozenci dokazou to je uzasny.. Ja vim, chyby se tezko priznavaji..
Tak se tu bezte dal bavit..
Hezky den.

mourovatakocka
30. led 2020

Takhle malé miminko a moc dobře ví, co je pro něj nejlepší. Proč jsi "musela" přestat kojit?
Zlepší se to třeba až to vzdá, to znamená pochopí, že maminka mu nedá to, co nejvíc chce. Uklidnilo tě to?

martinau5
30. led 2020

Jak jsme poprvé doma koupali prcka a pak jsme ho dali na bříško, aby jsme ho namazali, tak přeplazil celou naši postel a pěkně rychle 🙂 Pak nám to paní doktorka vysvětlila, že se jedná o reflex, který časem zmizí.

krtcice
30. led 2020

@leniczka23 jj, já věřím🙂 neříkám že to nejde 🙂

leniczka23
30. led 2020

@krtcice To taky nebylo na tebe, ty si to napsala normalne😊🌷

korneliusa
30. led 2020

@azby To není pravda. I novorozenec se dokáže doplazit k prsu. Jinak souhlas, je to zas ta pizda, co se doma nudí.

azby
30. led 2020

@leniczka23 😂😂😂

amazonkajanik
30. led 2020

@leniczka23 hele,mě to malej udělal taky,odpichal se jakoby bradou a sesunul se k prsu a když ho dostal,tak se vztekal,pac už prostě mlíko nebylo. Ale teď,když by už měl lézt, tak jen hopikuje zadkem a za chvili už nemůže na ruce,tak leží jak rozjeta žába 😂 ale tohle je prostě troll,který místo aby pobavil sebe,tak baví spíš nás 😂😂