Ahoj holky
Mám druhé miminko
Plně kojím
V porodnici po 3 hodinách
Po 3 týdnech po dvou hodinách
Od 3 měsíce po 1.5 hodině a od včera po hodině
Je možné že by mu už moje mlíčko nestačilo?
Příkrmy ještě nejedeme z důvodu atopickeho ekzému a máme ještě problémy se strevami
Zítra jdeme k mudr na prevenar tak samozřejmě poresim s sní
Už nedávám vstávat po tak krátkých intervalech
Mám doma ještě dvouletacku
@goovana To muze mit ruzne duvody, rustovy spurt, zoubky... Jestli pekne pribira a cura, patrne mu mlicko staci. Jestli ma ekzem a bolave brisko, dost mozna se u prsa jen uklidnuje. Nas maly to tak ma. Ekzem resite jak? Mas vysazene mleko, pripadne dalsi alergeny? To totiz casto muze za bolest briska a atopii.
@mamikry od narozeni máme spatne střeva bude prostě náchylnější na střevní virozy již dvakrát jsme byli hospitalizovany v nemocnici plenek počuranych těch 7 denně je
Zoubky ani náznak
Přibira ukázkové máme 8,5 kg a 74 cm
Mléko jsem vysazene měla měsíc a žádný vliv to nemělo
Um zatím davat nechci
Nemyslím si, že by to bylo z nedostatku mlíčka, či hladu, kojené děti to tak prostě mívají. Chtělo by to nevstávat a odpočívat u kojení, také se nedoporučuje koukat na hodinky, to se taky člověk zbytečně probudí. Pokud vše proběhne v polospánku, aniž by se člověk plně probudil, tak se to dá. Já třeba nemohu napsat, v jakých intervalech kojím, často ani jak dlouho, ale beru to pocitově, někdy je to přes určitou míru, kterou ještě vnímám jako komfortní a někdy ne a ta období se střídají.. Každopádně ano, děti mi cca tak do 3. měsíců spaly v noci krásně a pak to začíná a je to v takových více, či méně snesitelných vlnách, přičemž to nabírá ještě větší grády mezi 1.-2.rokem...Mě vyhovuje, že chodívám spát už v 9h k vůli staršímu, takže i když celé noci prokojím, cítím se opravdu odpočatá.
@goovana popravdě, tento systém si při kojení nedokážu představit, spím přímo s dítětem, prsa volně, manžel se vyspí (hned vedle nás), ten ani neví...Takto jsem spala se všemi dětmi a kojila je, jen s druhorozenou ne, s tou mi to nějak nešlo, možná jsem si její potřeby špatně vyložila, každopádně jediná skončila na UM a taky jediná spala, jenže ona spala i během kojení a spala, i když pak začala ztrácet na váze...Ale ono to už tak bývá..vždy něco za něco, většinou nic není jen tak...
@goovana Kupte postel do pokojíčku k malému a spěte tam spolu. Mohla bych se vykašlat, abych v noci chodila po bytě a ze spánku nic neměla. Dcera je na UM, spíme všichni v ložnici a když se budila, zvládla jsem rychle u postele připravit mléko a byl klid. Určitě to trvá déle než přiložit k prsu. Když se manžel potřeboval vyspat, zůstal v obýváku.
@michaela666 máme maly pokojíček už tam ma dcera postel dve skrine a teď malého postýlka a přebalovak
Jina postel se tam už nevejde...
Takže nezbývá než proste počkat až bude pořádně jist...
větší dítko, větší potřeba mléka? Bude to jen období, potřeba většího kontaktu
@goovana prijdu si jako bych to psala ja. Mame to uplne stejne i s tou dvouletackou. Zkusila jsrm UM a zadna zmena, takze asi pevne nervy 🙏😂