Ahoj, podobné téma jsem nenašla...
Chtěla jsem se zeptat, jak Vaše kojená miminka reagovala na první menzes???
Dostala jsem "TO" 7 týdnů po porodu a maličká se mi pouští od kojení, má bolení bříška a zelenou stoličku??? Má některá podobnou zkušenost??? 😖
meleri, já doufám, že to tak nebude, je to hrozný... malá trpí jak pes... ☹
jejda! a co se zeptat laktační poradkyně, třeba se to dá nějak řešit! my to tak hrozné neměli, spíš mi to začlo později ale malému to prostě nechutnalo v období menzes, a taky jsem vždy měla mín mléka...asi je to těmi hormony během menstruace..
meleri s tou jsem mluvila, řekla, že to musím přečkat... ☹
Takové problémy malý neměl, ale já měla méně mléka třeba dva dny. Zkus si příště odstříkat do zásoby na mražák a pak s tím malou během těch pár dnů dokrmit.
Jo a taky příště už to nemusí být tak hrozný, Sofinka bude větší a už nebude mít bříško tak citlivý.
Ahoj, muj maly mel 2x prujem, kdyz jsem mela menstruaci. Ale nevim, jestli to nebyla nahoda. Ja k tomu hodne prikrmovala. Pak jsem ale nasla tohle, tak na tom asi neco bude :
--- Může být průjem u dítěte způsobený menstruací?
Dotaz: Není to možné, že malý měl průjmy z toho, že se nějak mlíčko změnilo právě v době menstruace? Malému ale chutnalo.
rada: Libule, ahojky, no jasně, že ten průjem mohl být z toho, že jsi měla MS, to se mění složení mlíčka. To jsi měla říct hned a bylo by po tajemství. 🙂 Takže klidně dej MM a pokud budeš mít zase další MS, tak můžeš klidně své mlíčko dávat, ta situace trvá jen pár dnů.---
bocinka, já jsem to u prvního kluka dostala asi taky po těch 7 týdnech a kvůli tomu jsem přestala kojit 😒 on to totiž vůbec nechtěl, odmítal to pít, ječel a uplně si pamatuju jak se nožičkama snažil vzpírat že prostě nechce. I dr. mi tenkrát řekla že je možný že mlíko změnilo chuť a on to nechce. Tak jsem to nevydržela a dala jsem mu UM. Asi kdybych vydržela, zlepšilo by se to, ale on to fakt prostě absolutně odmítal.
marooshka, to je škoda... 😒 já teda zatím kojím, malá se škube a fňuká, ale nakonec se chytne, musí si zvyknout, po MM přibírá až moc, neumím si představit co by udělala UM... 😕
achi, dávám MM, ale to bolení je hrozný... 😠
jaji, mám špatný bradavky a kojení mě už tak bolí... a když mám odstříkat, tak trpím jak pes... ☹ naštěstí mám mlíčka dost... jen asi není dobrý... 🙄
ahojky...tak nevim jestli je na tom neco pravdy,ale pry mliko pri MS je moc hořký,myslim ze mi to rikala i mudra,takze mi i doporucila predtim nez pujdu kojit dat si neco sladkyho...u me ale jak jsem dostala MS,tak to znamenalo ze prestavam mit mliko,protoze jak jsme dostala MS tak to slo z kopce ☹ no snad ti to pomuze,za zkousku nic nedas,ale nevim co je na tom pravdy...preju at se to brzy zlepsi 😉
eeefffaaa, my to máme tak nějak v rodině... babi menstruovala 6 měsíců v těhu a po porodu po 8 týdnech zase, mamka taky hned po porodu, ale kojily, tak doufám, že taky budu... mlíčka mám zatím dost... kojím střídavě jen z jednoho prsa... akorát večer si malá cucne i z druhýho někdy, protože pak spinká 7 hodin... 😵 tak doufám v plný kojení aspoň do půl roku... 😕
bocinko moooc vam to preju aby jsi kojila co nejdele...ale treba je to pro ni fakt hořký,zkus to sladky a treba se to zlepsi...
eeefffaaa, nebude problém s kokinama jsem kámoška... 😵
ahoj
zkušenost s tím mám, bohužel jediné co jsem dělala že jsem prostě čekala až to přejde, u nás se to vždy po dvou třech dnech zlepšilo..ale neměli jsme to tak při každé menstruaci..