Menstruace 6 a půl měsíce po porodu

salinecka
11. lis 2021

Ahoj maminy
Jsem 6,5 mesice po porodu a malého plně kojim ale jen z pravého prsu , protože druhé prso mu nevyhovovalo od zacatku tak jsem po čase ztratila v levem mléko , ale dnes jsem dostala menstruace!
Je to normální ? Nejake hormony nebo ze bych ztrácela uz i v pravém prsu mléko ? Měla jste to některá ? Děkuji všem za rady .

eithelwing
11. lis 2021

Může být. Kojila jsem plně na požádání a u obou dětí jsem dostala ms hned po šestinedělí. 😀 Mám při kojení cyklus delší, ale i s ovulací.

levandule_k
11. lis 2021

Někdo má menstruaci i při kojení z obou prsů. Obecně když kojíš méně, třeba i kvůli příkrmům, tak se může menstruace dostavit. Tvorba mléka je závislá na poptávce od dítěte, čím víc kojíš, tím víc mléka.

leilinka1234
11. lis 2021

Kojila jsem obě dcery do roku a půl, do 5ti měsíců plně. MS dorazila po třech měsících a byla s trapnou pravidelností.

jancazao
11. lis 2021

Kojila jsem obě děti do 14 měsíců. Menstruace přišla vždy hned po šestinedělí.

ondul
11. lis 2021

Menstruace mi zacala v 4 mesicich mrnete, plne jsem kojila.

emamaira
11. lis 2021

To je normální, prvního syna jsem kojila přes rok a menstruaci jsem měla od jeho dvou měsíců. Druhému je teď taky 6 měsíců a menstruace nikde.

20190418
11. lis 2021

Kojila jsem jak divá a první menstruaci dostala přesně na rok od té poslední 🙂 první MS synovi mléko moc nechutnalo (nebo si to namlouvam a zrovna se to trefilo do nejakeho rustoveho spurtu), ale pak už ok. Kojila jsem 15 měsíců.

pavlinar
11. lis 2021

MS dosla po 5 mesicich, kojeno pres 3 roky jen z 1 prsa. Za me cajk

me_druhe_ja
11. lis 2021

Je to normální, u staršího jsem dostala MS hned po konci šestinedělí a měla pravidelně každej měsíc. A mlíka bylo dost. 🙂