Ahoj maminy
Jsem 6,5 mesice po porodu a malého plně kojim ale jen z pravého prsu , protože druhé prso mu nevyhovovalo od zacatku tak jsem po čase ztratila v levem mléko , ale dnes jsem dostala menstruace!
Je to normální ? Nejake hormony nebo ze bych ztrácela uz i v pravém prsu mléko ? Měla jste to některá ? Děkuji všem za rady .
Někdo má menstruaci i při kojení z obou prsů. Obecně když kojíš méně, třeba i kvůli příkrmům, tak se může menstruace dostavit. Tvorba mléka je závislá na poptávce od dítěte, čím víc kojíš, tím víc mléka.
Kojila jsem obě dcery do roku a půl, do 5ti měsíců plně. MS dorazila po třech měsících a byla s trapnou pravidelností.
Kojila jsem obě děti do 14 měsíců. Menstruace přišla vždy hned po šestinedělí.
Menstruace mi zacala v 4 mesicich mrnete, plne jsem kojila.
To je normální, prvního syna jsem kojila přes rok a menstruaci jsem měla od jeho dvou měsíců. Druhému je teď taky 6 měsíců a menstruace nikde.
Kojila jsem jak divá a první menstruaci dostala přesně na rok od té poslední 🙂 první MS synovi mléko moc nechutnalo (nebo si to namlouvam a zrovna se to trefilo do nejakeho rustoveho spurtu), ale pak už ok. Kojila jsem 15 měsíců.
MS dosla po 5 mesicich, kojeno pres 3 roky jen z 1 prsa. Za me cajk
Je to normální, u staršího jsem dostala MS hned po konci šestinedělí a měla pravidelně každej měsíc. A mlíka bylo dost. 🙂
Může být. Kojila jsem plně na požádání a u obou dětí jsem dostala ms hned po šestinedělí. 😀 Mám při kojení cyklus delší, ale i s ovulací.