Zdravím jen pro zajímavost… když jsem měla u prvního dítěte po porodu mléka pro celou porodnici… je jisté, že to tak bude i u druhého?
@schdenisa U mňa to tak bolo, u obidvoch detí kvanta mlieka... Vďaka Bohu za to 🙂
U 2.to slo mnohem rychleji a lepe 🙂
Ano, měla jsem to také tak. Ale teda když se narodil mladší syn, tak jsem ještě kojila tu starší, takže laktace byla ovlivněna i tím 🙂
Řekla bych, že ho mám i více než u prvního a to jsem první měsíc a kousek musela jen odsávat, což jsem se celou dobu jen bála, aby se ta laktace vůbec udržela.
S prvním jsem problémy neměla, tak od 4 týdnů všechno v pohodě. U druhého autopilot už od narození, kojila jsem snad už druhý den, mléko bylo rychle. Zato u třetího to byl děs. Trvalo to, bradavky bolavé..čekala jsem to samé co u druhého a dost mě to sebralo. Naštěstí potom už ok a kojila jsem tři roky.
Ano, já u všech tří měla při kojení stejny průběh :D akorat u druhých dvou jsem už tolik nepanikarila při spurtech, když mi mliko tvrdlo a prsa bolela :D a mám to i v okolí, třeba kamarádky, kterým neslo kojit první dítě pak nemohly kojit ani další.
@schdenisa u mne to tak bylo. Ale taky trvalo cca ty 2 dny než se mléko plně spustilo. V porodnici jsem měla malou snad nonstop na prsu. A pak to bylo stejně jak u první dcery mléka hodně, samo teklo, že se i dcera davila a přitom samovolně teklo mléko z druhého prsa. Teď ještě kojím, dcera bude mít 2 roky a mléka je pořád hodně.