Mateřské mléko u druhého. Bude tak jako u prvního?

schdenisa
15. říj 2023

Zdravím jen pro zajímavost… když jsem měla u prvního dítěte po porodu mléka pro celou porodnici… je jisté, že to tak bude i u druhého?

palja
15. říj 2023

@schdenisa u mne to tak bylo. Ale taky trvalo cca ty 2 dny než se mléko plně spustilo. V porodnici jsem měla malou snad nonstop na prsu. A pak to bylo stejně jak u první dcery mléka hodně, samo teklo, že se i dcera davila a přitom samovolně teklo mléko z druhého prsa. Teď ještě kojím, dcera bude mít 2 roky a mléka je pořád hodně.

vernerka01
15. říj 2023

@schdenisa U mňa to tak bolo, u obidvoch detí kvanta mlieka... Vďaka Bohu za to 🙂

veronicka89
15. říj 2023

U 2.to slo mnohem rychleji a lepe 🙂

hani_na
15. říj 2023

@schdenisa Měla jsem to tak, někdo je prostě ten kojící typ.

moonulka
15. říj 2023

Ano, měla jsem to také tak. Ale teda když se narodil mladší syn, tak jsem ještě kojila tu starší, takže laktace byla ovlivněna i tím 🙂

uzivatelkapetra
15. říj 2023

Řekla bych, že ho mám i více než u prvního a to jsem první měsíc a kousek musela jen odsávat, což jsem se celou dobu jen bála, aby se ta laktace vůbec udržela.

andelka
16. říj 2023

S prvním jsem problémy neměla, tak od 4 týdnů všechno v pohodě. U druhého autopilot už od narození, kojila jsem snad už druhý den, mléko bylo rychle. Zato u třetího to byl děs. Trvalo to, bradavky bolavé..čekala jsem to samé co u druhého a dost mě to sebralo. Naštěstí potom už ok a kojila jsem tři roky.

schdenisa
autor
17. říj 2023

@andelka ja u prvniho prave kojila snad ten den porodu 😃 tak snad to bude v pohode

krisstina93
17. říj 2023

Ano, já u všech tří měla při kojení stejny průběh :D akorat u druhých dvou jsem už tolik nepanikarila při spurtech, když mi mliko tvrdlo a prsa bolela :D a mám to i v okolí, třeba kamarádky, kterým neslo kojit první dítě pak nemohly kojit ani další.