Zdravícko 🙂 měla bych takový menší dotaz a prosím o radu. Máme syna narozeného 2.10. Plně kojen... v lednu malého čeká vyšetření na které musíme jet ze Zlína až do Brna, cca hodinka, hodinka a půl cesty... moje otázka, jak mrňouska nakrmit? 😂 muze muj dotaz vypadat hloupe ale ja sem z teto cesty docela ted uz v depresi jak se to zvladne, kazdy den nad tim musim premyslet... kdyz odstrikam doma materske mleko a pojedeme... kde mu mlicko ohreju nebo jak uskladnim v aute? 🤔 nakojit ho nenakojim jelikoz nam jde kojit jen pekne v leže na posteli 😂 nebo myslite ze nejlepsi reseni bude vzit si sebou preventivne umele a jen to malymu hrknout do flasky? Mely jste nejake problemy kdyz Vase dite dostalo poprve flasku? Mleko umele doma preventivne koupene mam ale zatim neotevreno a pokud to pujde, nechala bych ho nejradeji nejakou dobu zavreny 🙂 ale opravdu ted jsem trosku nervozni 🤔 predem dwkuji moc za odpovedi a rady 😊 hezky zbytek dne
Pozvi si laktační poradkyni a nacvičte více poloh...
@pajamo my to zkouseli v porodnici kde jsme museli byt 3 tydny kvuli problemum maleho, pocumlal a pak se zacal vztekat... vazeni, nevypil nic 🤔 opravdu at se delalo co se delalo, slo to jen vleže 😐 flintu do žita samozrejme nehazim a zkousime to... ale porad ne a ne vypit to co potrebuje, vzdy se zacne po par minutach vztekat.. osobne je mi to ted celkem i jedno, kor pres zimu, to s malym stejne nikam daleko nechodime a nebudeme ani jezdit... jde jen o jednu cestu nooo... 😥
@waloiss rozhodně bych mu ale kvůli jedné cestě nedávala UM! Mlíko si tedy odstrikat a pokud máte i nakoupené lavičky, uschovat v nich a dát do thermo tašky, aby si držely teploty. Teď druhý problém a to, jestli tu lahev vezme a aby nezačal bojkotovat kojení
@amazonkajanik
thermo tasku nepotrebuje,mliko ji ohrejou v kazde kavarne 🙂
@zelenaesmolda tak, jasně, je možnost mít i ohřívač do auta. Ale stalo se mi, že syn byl rozhodnutý, že chce prostě jíst a do nejbližšího místa, kde by to ohrali, to bylo 15km, takže se snažím držet teplotu, co nejvíce to jde. I když, syn je už od 3měsíce na UM, předtím jsme prostě zastavili a nakojila jsem. O to víc mě štve, že mléko přestalo tak brzy.
Zastavit, sklopit sedacku a nakojit vleze...
@waloiss Myslim, ze je nacase naucit se kojit v sede a bude po problemu. Nic na tom neni, jen to proste zlomit a udelat. Nehlede na to, ze do ledna je casu spousta
No jak myslíš, ale nevylézat celou zimu plus budou situace kdy prostě nakrmit budeš muset a když bude hlad tak si vezme. K doktorovi asi taky chodíte a občas je prostě nutné nakojit. Fakt to není věda. Mám týden starého malého a i když kojim doma v posteli, tak není problém vyndat kozu kdekoliv. Než si komplikovat s ohříváním mlíka někde na cestě, se ti uřve 🤷
@pajamo ano k doktorovi chodime 🙂 ale mame to 10 min autem... dycky maleho vzbudim, nakojim a jedeme... a hned se vratime.. maly se vzbudi cca po 2.5-3 hodkach.. a nerikam ze nechodime ven a nebudeme celou zimu vylezat 🙂 ale dycky se vratime cca po tech 2 hodinkach zpatky domu 🙂
Nacvič si kojení v sedě hezký doma, přece tě to nebude omezovat v cestování a chození ven. Není to nic složitého.