Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli mam budit 2tydenni miminko kdyz v noci spi treba az 7hodin? Zkusila jsem ji nechat spat a takhle dlouho vydrzela. Myslite, ze ji mam radeji budit po tech trech hodinach nebo nechat v noci spat? Dekuji mockrat za rady
pokud přibírá a máš mléko tak nebudit. Jakmile začneš mít pocit, že Ti mléko ubývá tak začni budit. A třeba nebude spát každý den takhle pěkně, třeba těch 7h bylo výjimečně.
Je ještě moc malinký. Já to ze začátku taky pořád řešila, jestli ho nechat spinkat a nakonec jsem budila.. Asi od dvou měsíců, jsem ho už nechala spát 8-9 hodin. Jen ti musí prospívat a bacha na laktaci, aby ti neklesala..
@barah21 moje dcera od narození spala od 22 do 5 hod., párkrát jsem zkoušela vzbudit, ale nešlo to, prostě nechtěla, neměla potřebu ... od 3 měsíců potom spala od 20 do 5 hod, takže vlastně nikdy v noci nepila ... jelikož mě v šestinedělí během jejího spánku prsa hodně tlačila, tak jsem v noci někdy kolem druhé hodiny odsávala, během 20 minut jsem odsála dávku/dávku a půl a spala jsem dál ... zvykla jsem si na to a moc mi to vyhovovalo, odsátým mlíčkem potom mohl kdokoli během dne malou nakrmit, když jsem třeba musela něco zařídit ... takhle jsem to dělala asi do půl roku a byly jsme spokojené a vyspané obě 🙂
@barah21 jestli přibírá, tak nebudit 😉