Zdravím mamky potřebuji poradit dočetla jsem se o přípravku Emulips že prý pomáhá k tvorbě mléka a předchází bolení bříška kojenců mám 4 měsíčního prcka a toho bříško trápí tak bych chtěla poradit děkuji 😉
Používala jsem na bolest bříška u druhého dítka. Je to alergik, tak než se vyloučily všechny alergeny které způsobovaly potíže, dost nám pomohl. Jak už je psáno výše, výborné jsou Lactobacilky.
Emulips je slušný byznys tah - a skvělé placebo. Osobně znám tři mamky, co vyzkoušely a vyhodily... Pro mimčo i pro Vás bych doporučila probiotika. Pro Vás navíc ještě bylinný čaj při kojení - ale užívat 3 týdny a další 3 týdny pauza. Takhle opakovat. Jinak by neměl ten efekt. Na bolení bříška jsou pak super baby masáže, ideálně za pomoci éterických olejů 🙂
nic horšího jsem nikdy nekoupila a nikdy mě nikdo tak nenapálil. Nechápu, jak to můžou doporučovat dětem, určitě to nemají schválené a testované. Je to jen olej a v tom příchuť fenyklová 😝
Ahojky doporučila bych přípravek MoreMilkPlus - zvyšuje tvorbu mléka a na bolesti bříška jsme vyzkoušeli snad všechno a zabraly až kapky BioGaia, v lékárně většinou stojí kolem 600Kč, ale v internetových lékárnách se dá sehnat i za 300,-. Co se ilyzvýšení tvorby mléka týká, tak pokud věřím v homepatika, vyzkoušej i ty. U mě zabraly, možná působily i jen jako placebo ale působily a je jedno jak. Ricinus communis 5CH, nebo Aethusa racemosa 5CH stojí okolo 85Kč tubička a užívá se buď 5x denně 3 kuličky, nebo 3x denně 5 kuliček. Musí se ale dodržet koncentrace 5CH, protože 15CH a více naopak tvorbu mléka potlačuje. 😉
Dobrý den,zkušenosti sice nemám,ale zkusit ho můžete,myslím,že tam není nic,co by vám nebo mimču mohlo uškodit.....já doporučuju dlouhodobě lactobacily ( od swissu nebo biogaia),homeopatika na podporu kojení 🙂