Ahoj holky, mám 6 měsíční princeznu, plně kojím, flašku nechce (myslím třeba čajík) poslední dny si furt strašně cucá prsty, kojim si někdy hodinu co hodinu, ale když jsme na procházce, tak spinká i 3 hod. Když ji kojim, tak pak už nechce, polozim ji a ona si začne zase cumlat prsty, ale tak, že je cucá jak kdyby měla hlad. U MUDr váhově normálně prospívá, ale říkám si, zda je to tím, že ji rostou zuby? Nebo že by měla furt hlad?
Včera jsme byly venku 2 hod a vzbudila se asi hodinu, žužlala šíleně ruku a tahala, tak jsem ji dala prso a nechtěla, jen chtěla být z kočárku venku. Tak já nevím😅 do toho je teď hodně protivná, přijde mi, že furt jen kojim a uspavam.. rostou ji zuby, tak nevím.. copak by to mohlo být? Děkuji holky 😉
To je těma zubama
@jako_mala_holka takže opravdu to nebude hlad? Já prave plasim a pak se bojim a při každým až tak hlasitým zuzlanim ji cpu prso😅
@makkyv určitě ne, naše malá si při růstu zubů cpe do pusy všechno, do toho slinta jak pes a protivná je až kdesi 😄 někdy rostou i dva zuby náraz, teď je chvilku třeba klid, tak čekám, kdy co zas poleze, už jich má 8 🙂
@jako_mala_holka jeee smudlinka, to znám.. 😔😁
My tedy začínáme 2 no.. 😁 ale spis mě udivuje, ze si třeba dá palec do pusy a saje, úplně nahlas a když ji dam prso, nic napije se na 2 min a konec.. polozim a opět.. tak kdo se v tom má vyznat 😂😔
@makkyv jasně no 🙂😄
@makkyv jen chci dodat, že pije max 5 min, déle ne, teď jsem ji dala prso byla na něm tak 15 minut a teď je 5 minut v houpátku a žužlá prsty tak nahlas, jak kdyby nejedla 3 dny, tak nevím 😳