Lze odjet na víkend od 20měsíčního? Odstavovat akutně nechci

kukokuko
20. únor 2019

Prosím o radu. O víkendu bude náš 20-měsíční prcek s tátou úplně poprvé sám, já budu pryč. Ještě ho kojím 1-2x za noc. Odstavovat akutně nechci, klidně budu ještě pár měsíců kojit. A nepředpokládám, že by se mi během víkendu odstavil. Jen váhám, aby z toho neměl nějaké trauma, že není dvě noci s maminkou. Na druhou stranu chci, aby si takto užil i čas strávený jen s tátou. Takže nad tím trochu dumám...

barulina
21. únor 2019

Jed

katjja123
21. únor 2019

Určitě v klidu jed pryč. Já byla tři dny v nemocnici když měl malý 10 měsíců. Mléko jsem musela odstrikat ale malý nechtěl láhev. Tak byl tři dny úplně bez mléka. Kojení to nijak neohrozilo. Kojila jsem ho do 20 měsíců. Pak jsem musela kvůli lékům odstavit. Jinak by se asi mobil do teď. On žádné trauma neměl. To spíš já, že jsem byla bez něho.

netopejr
21. únor 2019

Pokud dostatečně jí, což předpokládám a bude se známou osobou, na kterou je zvyklý (tatínek nebo babička, pokud s ní bývá, tak bez problému). Dítě to zvládne dobře, Tobě doporučuju s sebou nějaký prsní vložky, a počítat s tím, že za 24 či více hodin možná budeš muset odstříkat. To může být individuální, ale když to člověk normálně vůbec nepotřebuje, pak si odjede, a je zaskočen.... tak to i bolí.

vercik83
1. bře 2019

jela jsem na 5 dní do Londýna, když bylo malé 20 měsíců. zvládla to v pohodě, ale ona byla pohodářka

drakenn
12. bře 2019

Tak co jí jako je, že ji nemůžeš krmit? To víš!