Ahoj holky,
dnes mi odstranili 2 male fibromy s lokalni malinkiu anestezii. Pry by bylo lepsi nekojit 24 h a mleko ted odstrikavat a vylit. Moc se mi to nezda, kdyz tohle doporucuji pri celkove anestezii. Doktorka byla celkem mlada a nebyla ceska. Mate s tim zkusenost?
Mne pichali nejaky oblbovak pri gastro vysetreni, kdyz bylo synovi pul roku. Gyndarka rekla, ze mam nakojit predtim, pak jednu davku odstrikat a vylit a pak normalne zase kojit.
Kolik je prckovi? Nicméně u lokální anestezie bych to neřešila. Byla jsem jako kojící v celkové a kojila jsem po 10h. Mezi tím jsem jednou odstrikala.
@andelka 2 mesice, taky jsem pri cs kojila a to mi davali i nejaky opiat ci co. To jsem mela jeste jen kolostrum a kojila jsem radoby po 6 h. To byla ale nouzovka. Ted mi akorat malinkou jehlickou umrtvila asi 2 cm kuze aby mohla bradavicku odriznout. Nebylo to do zily. Nic no, vytahla jsem mleko z mrazaku, jednou odstrikam a pak kojim.
@saraca byla jsem v podobne situaci nekolikrat -taky fibromy + zubar, nekteri lekari (muzi) rikali odskrikat jednou, jini lekari (zeny 😉) rikaly vubec to nereste, kojte normalne.
Já byla v celkový narkoze v šestinedělí a v nemocnici mi řekli, že můžu normálně kojit po dvou hodinách, kojila jsem asi pět nebo šest hodin po narkoze. Syn je živej, zdravej a dožil se už pěti let.