Ráda bych se zeptala, zda je tu také někdo, kdo se léčí s vysokým tlakem a při tom kojí. Já beru 3 x denně vasocardin a 1 x denně lomir, nasadili mi tyto léky přímo v porodnici v Praze Podolí. V příbalových letácích je info, že při kojení se nesmí brát. Ptala jsem se na to a ujišťovali mě, že kojit můžu.. Máte někdo podobné zkušenosti??
Ahojky Kacko, ty letaky se nesmi brat az tak vazne🙂 Ja teda leky uz neberu, ale kdyz jsem se vratila od Apolinare, tak jsem taky nafasovala - brala jsem Vasocardin, Agen a Dopegyt a v pohode. Neboj, oni tam maji v porodnici nejvetsi zkusenosti a urcite by Ti nedali nic, co by mimcu uskodilo🙂
Tak hodne stesti a at je brzy vubec brat nemusis🙂
Holky děkuju, trochu jste mě uklidnily...no snad by mi řekli, že je to při kojení škodlivé pro mimčo...
ja beru leky lamictal, taky se da ten pribalovy letak vylozit vselijak. neurolog i gynekolozka mi rekli, ze tehotna byt muzu, daji se brat i v tehotenstvi, ale kojit s nimi v zadnem pripade. vymenit za jine leky nebylo mozne, ten lamictal uz je jeden z nejlepsich. ze ta latka, obsazena v lecich, skodi jen pri kojeni. na letaku je ale napsane, ze to nesmi tehotne a kojici zeny. pry je to ale z toho duvodu, nebot primo tento lek nebyl na tehotnych a kojicich zenach testovan. vyrobce se chce pojistit, aby to nebrali tehotne a kojici.
a gynekologove a porodnici reknou neni problem, protoze i kdyz lek nebyl testovan, ucinna latka v nem obsazena v minulosti jiz testovana byla a bylo to pro tehotne nezavadne.