Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mi můžete doporučit laktační poradkyni, která působí v Praze. Vím, kde najít jejich seznam, ale zajímá mě osobní zkušenost. Nemám ráda příliš fanatické laktační poradkyně. Kojení je pro mě důležité, ale nenechám dítě hladovět. Chtěla bych i nosit v šátku, ale nemám žádné zalíbení v látkovkách. Prostě zlatá střední cesta🙂 Pokud jste to některá měla podobně a našly jste někoho skvělého, prosím, doporučte🙂
Už je asi pozdě, ale já bych doporučila paní Ivanu Fišerovou. Kontakt je na stránkách Laktacní ligy. Měla jsem podobné požadavky, žádnou laktační fanatičku nebo "Lesanu". Pomohla mi rozkojit se, i když na začátku jsem na její radu dokrmovala, aby malý nemel hlad. Bylo to náročné období, ale povedlo se a teď už plně kojím.
já jsem měla velmi dobrou zkušenost s dulou a laktační poradkyní, která se jmenuje Petra Davidová 🙂
http://m.dula-simona.webnode.cz/o-nas/
Vrele doporucuji. Byla u me predevcirem a moc mi pomohla. Je to zdravotnice.
Ahoj, mně hodně pomohla LP Martina Šebestová. Dělá i dulu, má kurzy na šátkování, dělá kurzy pro maminky a miminka - různá cvičení atd. Do ničeho mě nenutila, ale hodně, opravdu hodně mně pomohla, a to s dlouhodobým efektem včetně toho, že nás s manželem oba nadchla do šátkování. Můžu v případě zájmu poslat kontakt do IP. Nebo ji najdeš také na FB.