nemáte někdo prosím kontakt na dobrou laktační poradkyni z Prahy, která by přišla domů? díky.
porodní asistentka Jana Dvořáková, tel.: 604 761 496, má těhotenskou a laktační poradnu v Aperiu ve čtvrtek 10-13 hodin, nevím, jestli chodí i na návštěvy domů, ale zkus jí zavolat a domluvit se. Je moc fajn 😉
taky jednu mám paní Dianka Pipková..klidně pošlu tel do IP
maree : pani Fišerová 603 938 189 , chodi domov. je u teba hodinu a berie 500Kc- teda aspoň, ked bola u nas pred 3.mesiacmi. nasla som ju na www.kojeni.cz , starsia pani, detska sestra a laktacna poradkyna, takze som sa jej vypytovala vsetko mozne,co ma zaujimalo, aj ona mi hovorila nejake info, trenovali sme spravne polohy pri kojeni... je fajn
Betka, paní Fišerovou mi doporučili v L.lize, kam jsem včera volala. Teď u nás byla a bylo to super. Jen bych potřebovala ten trénink častěji.. asi ji pozvu ještě jednou
maree, já dostala v podolí leták, že v 6nedělí můžu kontaktovat PA, která zkontroluje zdr. stav, ošetří, poradí s kojením a péčí o novorozence, psychcky podpoří.. zdravotní péče je prováděna formou návtěvní služby v domácím prostřeí.. tel. 281 973 065 od 8:30 do 16:00
pohotovöstní linka 774 675 705
návštěva je hrazena zdr. poj. 111, 201, 207, 211
to tam mám napsáno..
jinak osobně laktační z prahy neznám... jen jsem mluvila s několika po telefonu, ale ty byly z celé čr..
Holky, kdyby někdo sháněl laktační poradkyni v Praze... Já můžu doporučit paní Fischerovou. Byla u nás minulý týden. Návštěva trvala asi 2h, byla moc milá, ukázala mi kojení v několika polohách, opravovala mi chyby. A probraly jsme i další věci ohledně péče o děti, odpověděla na všechny moje otázky. Stálo mě to 1 000 Kč (vystavila doklad a říkala, že je možné chtít to od pojišťovny proplatit, ale ještě jsem to nezkusila).
Ahoj, mě pomohla laktační poradkyně Jitka. Přijela za mnou až domu a vše mi jasně vysvětlila a hlavně ukázala. Jinak kontakt na ní: Jitka - 602 789 443. Myslím, že dojíždí k maminkám v Praze a okolí.
@xvink Dobrý den, to by mě velmi zajímalo s tím proplacením. Jako LP s tím mám velké problemy... takže když byste měla nějakou zkušenost, prosím o informaci a předem Děkuji.
jinak záleží z jaké jste Prahy, pokud P západ, klidně mohu přijet, návštěva probíhá jak popisují holky výše - polohy, chyby, další info o péči o děti, cena 350 + doprava.
@emin Dobrý den, už bohužel nekojím. Ale třeba příště Vaše služby využiji 🙂 Jinak s proplacením u VZP to dopadlo tak, že každý pojištěnec a člen jejich klubu má právo čerpat 500 Kč ročně na takovéto různé výdaje (vím, že někdo uplatňuje i na plavání pro děti). Takže proplatí, ale jen do výše toho ročního maxima.
Obnovuji téma. 🙂
Máte prosím někdo zkušenost? Já i když měla laktační poradkyni v porodnici a věnovala se mi, si nejsem moc jistá a myslím, že dělám pár chyb, kterých bych se ráda vyvarovala. Z pouček na internetu či obrázků moudrá nejsem, takže přemýšlím o laktační poradkyni domů. Jak se ty ceny pohybují v Praze? Máte někdo aktuální přehled, zkušenost? Zatím jsem kontaktovala jednu LP a ta by vyšla na tisícovku asi za hodinu a půl. Nevím, jestli je to běžná cena nebo ne ...? A kdybyste měli tip na fajn poradkyni, která jezdí víceménně po celé Praze (jsem z Prahy 10), určitě budu ráda!!
http://www.kojeni.cz/poradci.php