Krém na bolavé bradavky při kojení. Doporučíte?

17. zář 2023

Jaký krém jste používaly na bolavé bradavky při kojení? Něco šetrného co nevadí miminku...
Nechce se mi.moc kupovat krém za 400kc 😶

palja
17. zář 2023

Já jsem si přes noc mazala infadolan a ještě mezi delšími pauzami mezi kojením. Prostě něco s lanolinem, to hodně pomohlo. Pak před kojením se má tento krém omýt. A po každém kojení obyčejný bephanten, který jsem měla na zadek miminka.
Tady ta kombinace opravdu pomohla.

bousovka007
17. zář 2023

Za mě bylo tohle úplně nejlepší. Byly příjemně chladivé a ulevovaly okamžitě

lilian2111
17. zář 2023

Purelan

terry68
17. zář 2023

Doporučuji krém z DM drogerie za pár korun a super, ani otírat ho nemusíte před kojením. Já ho používala každý den dle potřeby 🙂
https://www.dm.cz/babylove-mama-mast-na-bradavk...

autor
17. zář 2023

@terry68 děkuji já na něj koukala a říkala si zda funguje. U první dcery jsem měla purelan ale přišlo mi že moc nepomáhal. A teď mě přijde zbytečný ho pořizovat když jsem s ním nebyla spokojená.

terry68
17. zář 2023

Mě fungoval perfektně, zkuste a uvidíte já si nechávala vrstvu a seděla chvíli vždy bez trička ať se hezky vstřebá a bradavky se vyvetraji, to jim hodně pomáhá. Používala jsem ho už v porodnici, tam mě vyloženě zachránil a od té doby už byl mým parťákem 😁👌

autor
17. zář 2023

@terry68 super 😉 děkuju moc...

veru181
17. zář 2023

Purelan, Bepanthen (ten mi vyhovoval víc díky lepší roztíratelnosti) a na nejhorší stav hydrogelové náplasti od Medely.

chumlee71
17. zář 2023

Mě pomáhal bepanthen.

kubesovaadelka
17. zář 2023

Taky jedine bepanthen. Bradavky jsem z dlouhého a častého kojení měla v jednom ohni kolikrát, ale bepanthen ulevil.

elesse
17. zář 2023

Ten z dmka nebo bepanthen. Ale nakonec mi prislo, ze nejlepsi je MM a vetrat