Jaký krém jste používaly na bolavé bradavky při kojení? Něco šetrného co nevadí miminku...
Nechce se mi.moc kupovat krém za 400kc 😶
Purelan
Doporučuji krém z DM drogerie za pár korun a super, ani otírat ho nemusíte před kojením. Já ho používala každý den dle potřeby 🙂
https://www.dm.cz/babylove-mama-mast-na-bradavk...
@terry68 děkuji já na něj koukala a říkala si zda funguje. U první dcery jsem měla purelan ale přišlo mi že moc nepomáhal. A teď mě přijde zbytečný ho pořizovat když jsem s ním nebyla spokojená.
Mě fungoval perfektně, zkuste a uvidíte já si nechávala vrstvu a seděla chvíli vždy bez trička ať se hezky vstřebá a bradavky se vyvetraji, to jim hodně pomáhá. Používala jsem ho už v porodnici, tam mě vyloženě zachránil a od té doby už byl mým parťákem 😁👌
@terry68 super 😉 děkuju moc...
Purelan, Bepanthen (ten mi vyhovoval víc díky lepší roztíratelnosti) a na nejhorší stav hydrogelové náplasti od Medely.
Mě pomáhal bepanthen.
Taky jedine bepanthen. Bradavky jsem z dlouhého a častého kojení měla v jednom ohni kolikrát, ale bepanthen ulevil.
Ten z dmka nebo bepanthen. Ale nakonec mi prislo, ze nejlepsi je MM a vetrat
Já jsem si přes noc mazala infadolan a ještě mezi delšími pauzami mezi kojením. Prostě něco s lanolinem, to hodně pomohlo. Pak před kojením se má tento krém omýt. A po každém kojení obyčejný bephanten, který jsem měla na zadek miminka.
Tady ta kombinace opravdu pomohla.