Dobrý den, chci se zeptat mám roční holčičku a zcela kojim jenže teď mě začala kousat
Přisaje se pěkně jenže pak jede s téma zoubkama po bradavce a najednou víc téma zoubkama zatlačí a Mám to až do krve
Dá se něco s tím dělat
Ps: zpozorovala jsem ze to děla schvalne
@evikmiluna8 vzit okamzite prso, dite pochopi
Já tedy zarvu au aniž bych chtěla a malá začne řvát taky 😁 vezmu prso,odložím ji a pak je na chvíli klid.
Prestat s kojenim, pokud nepomuze domluva..
@evikmiluna8 a začít teda ze sunarem?
@evikmiluna8 a myslíte ze ty klobouky na bradavky by mohli vypomoct
@evikmiluna8 Nevim, na koho je to otazka, ale za me jsou kloboucky zbytecne. Pripominaji kousaci a masirovaci hracky a to by malickou mohlo plest. Nevim, jak vam reaguje na durazne Ne. Co si vybavuju, tak moje dcera to chapala asi v 11 mesicich.
@evikmiluna8 kojit neprestavat, sunar nedavat, po roce vubec nezavadet, kloboucky nezavadet. Ve chvili, kdy kouse, vzit prso, vysvetlit, ze boli. Pri dalsim kojeni znovu a znovu, dite pochopi, ze kdyz bude kousat, nebude prso
@evikmiluna8 kloboučky jsem skousela,malá do nich ale jen kouše,nesaje. Bere je jako hračku. Řekněte důrazně au a odlozte ji. A většinou to dělají už je konci kojení. Skuste to sledovat.
Co durazne rict "Ne" a ukoncit kojeni? Popr. reagovat bez velkych a hlucnych projevu "Auuu to boli" "To nedeleeej" apod. Detem se ta zmena mimiky a tonu libi, tak to zkouseji znovu vyvolavat.