Kojím v noci každou hodinu, čím to může být?

aniinaj
20. lis 2015

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat jestli jste některá kojila své mimčo v noci každou hodinu? Mám 14denního chlapečka, kteého kojím přes den cca po 3 hodinách, jakmile ale nastane noc kolem 22 hod, začne se budit každou hodinu, trochu se napije a hned zase krásně usne. Ale jde to takto opravdu co hodinu až do 7 hod do rána. Nevíte čím to může být? Dají se intervaly v noci nějak prodloužit? Přitom vypadá jinak spokojeně, opravdu se jen krátce napije a v tu ranu usne hned ještě u prsu..Děkuji moc za případně odpovědi.

mandala
20. lis 2015

Hlady asi ne, spíš potřebuje tvoji blízkost, mě se děcka taky takhle ududávaly každou 1,5 - 2 h od narození do tédoby, než jsem odstavila. Můžeš zkusit dudlík, třeba by pomohl. 😉

anuliina
20. lis 2015

Já bych poradila mu to krmení prostě otočit.Kojit přes den častěji.Nečekat až se sam ozve po 3 hodinach.Oni takto malinké miminka ještě neumí rozeznávat,zda je den,nebo noc.Proto se muže stát,že mají režim obráceně.On prostě jenom dohání,co přes den zameškal.Jinak u nas podobná situace nastala vzdy v období růstového spurtu.To mi mala pije i kazdou hodinu.Chce to jen trpelivost,a lehnout si kludne i pres den,kdyz miminko spinka.

evapater89
20. lis 2015

Ja takto kojila snad do roku a půl a až se odstavil tak spal celou noc.

petrasipkova1
20. lis 2015

Ja to mam s dcerkou, usne v sedm, vzbudi se po dvou hodinach, pak zase a po pulnoci jede po hodine, k ranu uz spi spatne, tak ji po prsu cpu jeste dudlika,abysme nemusely vstavat za tmy 😉 spime spolu, to bych nedala porad takhle vstavat. Je to muj zavislacek, rikam si, ze kdyz jsem to vydrzela uz 4,5 mesice moc nespat, tak ze to do roka vydrzim 🙂 taky si jen cucne a spi.

libara
20. lis 2015

Kojila jsem od 2-8 měsíce cca co půl hodiny. Hrůza, děs a šílenství!!! po 8 měsíci už jsem do fyzicky nedávala a přešla jsem na UM. Malé to vůbec nevadilo....naštěstí a od té doby jsem se v noci "vyspala ". Vydržela 2-3 hodiny. Včera ji bylo 18 měsíců a asi teprve týden se v noci nebudí na jídlo. 🙂

aniinaj
autor
20. lis 2015

Díky za rady holky! Dudlík jsem zkoušela, ale po všech možných pokusech ho prostě malej striktně odmítá 😒 Tak to vypadá, že budu asi muset vydržet 😉 trochu mě teda děsí ta doba, jak dlouhho jste takto kojili - představa, že to takto bude mít třeba ještě rok je pro mě dost děsivá 😀

martaveg
20. lis 2015

Sice zatim kojim jen necele ctyri mesice, ale uz ted mam zjisteno, ze se ty intervaly denniho i nocniho kojeni neustale meni.. obcas je tyden kdy je v noci prisata temer nonstop, ale spis kvuli dudlani nez ze by mela hlad (dudlik jsem ani nezkousela, kdyz chce maminku tak dostane maminku 😀 ) a pak je obcas den (treba dnes) kdy se chce "nadlabnout" co hodinu a to fakt jen saje a saje..
jo a taky mam pocit ze dceri to nasavani po troskach i pomaha na streva, ze si kolikrat v noci chce cucnout jen trochu aby se vyprdela nebo vykakala

jerrysskating
21. lis 2015

Je to normální. Já mnohdy kojím v noci non-stop a to je malé 15 měsíců. Nejlepší je spát s dítětem v posteli a u nočního kojení spát.