Ahoj, prosim, muzete doporucit dle zkusenosti nejakou dobrou kojici podprsenku. Slysela jsem celkem dobre recenze na Lindex, pripadne nejaka jina? Dekuji moc.
@ema90 dekuji. Rozhodne chci koupit jen max dva kousky do proodnice a pak uvidime. Dekuji.
Já měla z Lidlu, nebyly drahý a byly 2 kusy v balení.
Mám z Astratexu a moc mi nesedí, hodně tam záleží na výrobci, střihu... Sedla mi z Feeda od Baby Ono, ale rodit budu za měsíc, tak uvidíme, jak budou sedět pak.
@nika110818 měla jsem z bonprixu a super
Taky mám bonprix a spokojenost
@nika110818 Ja teda nedam dopustit na podprsenku Bravado. Je teda drazsi, ale pohodlna, ma snad pet rad hacku, kdyz se meni velikost prsu i obvod zad. Ma vyndavaci kosicky, kdyz chcete, nebo naopak nechcete vypln. Jen teda neni zadna paradnicka, spis prakticka. 🙂 Na noc si chvali podprsenku od Medely, tu mam v planu poridit az po porodu.
@nika110818 mám tuhle bílou i černou a super, skvělé sedí a mám ji na sobě už přes rok v kuse (střídám jen ty dvě) a drží.
https://www.astratex.cz/kojici-podprsenka-anna/
Samozřejmě do porodnice jsem měla obyc z Lidlu bez kostic. Ale když jsem jí nepotřebovala už na noc, tak jsem chtěla, aby nějak vypadala ☺️
@nika110818 pokud chceš zatím jen do porodnice a nemáš úplně obří prsa, doporučuju sportovní podprsenku typu "lambada". Pohodlná, velikostně se přizpůsobí a prso je venku hned. Dražší kojící pořiď, až se ti stabilizuje laktace, prsa se můžou velikostně hodně měnit.
Za mě kojící z Triola, zvlášť pokud jsi víc obdařená. Teď mám sportovní bambusovou z youngprimitive a taky by se v ní dalo pohodlně kojit (ale já už nekojí ). Z astratexu jsem měla jednu, stála skoro stejně jako ta z trioly, ale kvalita byla mnohem menší.
Koukám po kojících podprsenách z Bonprixu. Pro ty, co jste objednávali tam - jak je to s velikostmi?
Moje velikost košíčků je obvykle C (nebo i D). Po přeměření mi v v Bonprixu vychází B ( B jsem.snad nikdy neměla ), což mi přijde divný a moc tedy nevím, co objednat (kord, když se po porodu prsa zvětšují ). Moc se mi nechce zboží vracet a znovu platit dopravu.
Díky za rady!
Mám z Marks & Spencer, nosím je už třetím rokem a dobré.
@nika110818 Z Bonprixu sedi skvele a cenove jsou super. Z Astratexu taky sedi paradne.
Kazdopadne jestli jste jeste neporodila, tak doporucuju koupit nejakou levnejsi a zainvestovat az po porodu, az budete vedet jak moc se vam prsa zvetsi.
Ja treba tu z Astratexu uz ted obliknu tak tak.
Objednavala jsem nekdy v 27tt, sedela mi skvele. Ted jsem v 34tt a prsa se tam skoro nevejdou.