Holky, chtela jsem se zeptat, zda planujete koupit kojici nocni kosili, ja nad tim porad premyslim, jeslti to je potrebne, nebo to odbyt nejakou domaci starou, zase si rikam, ze to odepinani je celkem prakticke i v noci, kdyz bude tect treba mliko, ze se tam daji dat ty vlozky. Ale nevim no, jsou celkem drahe. Pripadne muzete mi nekdo doporucit, kde ji sehnat v Praze? hledam na internetu a maji sice v milionech eshopech, ale zadny v praze..🙂) potrebovala bych i kamennou prodejnu, kde bych si mohla vyzkouset. diky moc za rady!!!
Ahoj, dekuju moc za tip...vidis, Timo, to mi neco rika, to by tam mohli mit kojici podprsenky coz🙂 A muzes mi prosim poradit, kde maji nejakou prodejnu?
Podle mě tam ty vložky samotné držet nebudou, to se musí dát do podprsenky víc napevno.
@zuuzaa86 i kojící podprsenku jsem tam kupovala. Do ní dáš vložky.
http://www.timo.cz/cs/content/340-firemni-prode...
@zvalentova super, dekuju moc za tip, hned tento tyden se tam vydam🙂
Já si kupovala kojící podprsenky a košilku v Astratexu (kamenná prodejna ve Vodičkové) a byla jsem moc spokojená. Košilku jsem užila hojně (i v porodnici). Protože když neměla košile nahoře pořádné rozepínání, bylo nutné si jí úplně vyhrnout a člověk je pak téměř nahý. Což mi v šestinedělí nebylo příjemné ani doma. Jinak když jsem spala třeba v pyžamu, tak jsem nosila sportovní podprsenku (jen obyč, taky z Astratexu) kvůli těm vložkám. Mně teklo mléko hodně a když jsem jednou spala bez, tak jsem se probudila za hodinu úplně mokrá.
chjo v Astratexu jsem byla dnes, i v Timu, a neúspěšně. Zapomněla jsem napsat že mám dost velká prsa, dle dnešního zkoušení 80H,bohužel astraexbyl rodné vyprodaný neměli nic v mé velikosti a v Timu taky ne☹ koukala jsem i v hm ,tam mají maximálně éčko, tak já nevím kde to shánět, do porodu mám sotva měsíc
@zuuzaa86 ahoj, moc pěkné ale i šikovné košilky (i trika, topy) má jožánek. je to e-shop, ale bývá i v obchodech, třeba v Bráně k dětem. Já jsem tedy v brně, ale v Praze ji taky mají. Já taky nerada kupuju bez vyzkoušení, ale tady jsem to riskla a dobře to dopadlo, ještě sem si dokupovala druhou.
@zuuzaa86 zkus u vietnamců, nějaký kamenný obchod 🙂 nemají sice přímo kojící, ale mívají v nabídce docela hluboce rozepínací...mě by to nenapadlo, ale poradila mi to moje babička co si je kupuje na normální nošení 🙂 vložky se do nich sice dát nedají, ale stojí kolem stovky, takže já jich měla několik a prostě jsem je často střídala ;)
ahoj Zuzi, kupovala jsem ji v prodejně Timo, za pár peněz. Kojila jsem dvojčata v tandemu, tak si občas i zahrála. Nicméně s jedním dítětem bych jí neužila. Stejně tak vložky do podprsenky, netekla ani kapka.
Kolegyně používala vložky někdy až do 6 měsíce. Je to individuální, a vše se dá koupit během jedné návštěvy v krámě.