Ahoj holky, ktera z vas ma zkusenosti s klobouckem od Medely, poradite mi jak vybrat velikost. Budu kupovat na netu, nemam moznost vyzkouset. Na strankach Medela je pomucka malicek S, prostrednik M a palec L. No asi jsem blba ale nevim jak to merit. Prilozit prst k bradavce a pokud ji prst zakryje tak mam velikost nebo jen odhadem co se podoba.? Prsa mam veliky a bradavka je taky velka. Nechci se seknout protoze uvazuju i o koupiji pouzitych od mamim a ty mi to asi nevrati kdyz se seknu. Diky za rady
pohledej na netu nebo aspoň na obrázku i s obalem, je u nich psaná vel. bradavky v mm. S je tuším 16mm, já si koupila S i M abych je měla kdyby byly potřeba a popř. pak schovám nebo pošlu dál
Diky nasla jsem ze L je 24 mm. Coz je asi priblizne moje velikost
Me je taky ve fakultce v Ostrave nepujcili.Porodila jsem,chtela jsem hned mimi at se prisaje a asistentka jen suse pronesla, s temahle prsama se kojit neda, a houkla na manzela,bezte koupit tyhle kloboucky...a ono i stemito prsy slo kojit do 2.let 🙂
Podobne to bylo u Apolinare. Akorad s tim ze mi malou k psru nedali a po 10 minutach ji odnesli a ja ji videla az po 8 hodinach kdyz se konecne uvolnila pro me postel.... ted uz chci byt pripravena lip
tak mně u Apolináře půjčili jak klobouček, tak odsávačku. Ptala jsem se na tu velikost, aby mohl manžel ty kloboučky koupit a sestřička říkala, že je to podle stáří miminka... Pro novorozence tedy S
To me prijde jako blbost. Do s-ka neco kolem 16mm bych svoji bradavku nedostala. Snad nekdo potrvdi nebo vyvrati. Zatim jsem nekoupila ale v nejblizsich dnech budu.
a to se měří celá bradavka včetně dvorce nebo jen ten....čudlík? 😀
Ja myslim ze jen cudlik. Muj dvorec je obrovskej.
@dindonka nevím, noo... takhle nám to říkali v porodnici 🙂 Manžel koupil S a vyhovuje nám. Ale je pravda, že jsem nic neměřila 😀
Podle ditete to nebude urcite, ja mela u nedonosene Mko 😀
@arien_black treba to meli uz v oku. Ale meri se bradavka
Mam ty nejmensi, nezkousela jsem,koupil mi je manzel hned po porodi,na doporuceni porodni asistentky a jsou super, pouzivala jsem je 6 tydnu u prvniho syna a stejne tak u druheho,pak uz umeli tahat bez!