Dobrý den už je to nějaký měsíc co mi malý vezme prso jen když usina jinak si ho nevezme pocuca ale hned pustí a vzteká se! Nemá někdo zkušenost jak to změnit máme 6mesicu a teď máme začít s přikrmy a vždy mu mám nabídnout prso ještě ale bez usinani si ho nevezme Děkuji za rady
@sykorka95 Taky jsem měla stejný problém přesně, když měl malý 6 měsíců. Zavedla jsem příliš rychle příkrmy a občas mu dala flašku, takže potom odmítal prso, vztekal se a odvracel hlavu pryč. Měla jsem z toho mindráky. Maminky tady mi potom psali, že je to bojkot kojení, tak jsem o tom stále četla a byl to přesně můj případ. Malý si zvykl, že z láhve to více teče a proto prso nechtěl. Zkoušela jsem to stále, ale úspěch byl jen v noci. Koupila jsem si i různé doplňky na podporu laktace, ale nakonec jsem to nezachránila. Tak držím alespoň palce vám, ať se to povede. Stále to zkoušejte. Zkuste mu při kojení i sama odstříknout mléko do pusy, lépe se pak přichytí 🙂
Děkuji moc ale lahvičku on právě moc nezná začal se mi vztekat na prsu okolo 4.měsíce on se přisaje ale do 5 min se odpojí ale když ho uhojdam do polospanku pije většinou celou dobu a v klidu bez problému a prikrmy začínáme až teprve teď
No zkouším ale zatím si cucne a hned pryč mlika mám dost jen nevím zkousime teda dopoledne nejaky ten prikrm a mám mu nabídnout prso nevydržel ani minutu a po půl hodině kdy usinal si vzal plnou dávku tak jsem zvědavá jestli to mliko vůbec nahradíme za jídlo jestli mu to stačí ani nevím cca. Kolik tak mlika ze mě dokáže vytáhnout jako kolik mu stačí no
@sykorka95 zkoušet, zkoušet a zkoušet. Ikdyz nechce