Dobrý den mám 3 týdenní holčičku a plné kojim jen mám dost mléka dala jsem dnes v noci mléko z flasticky 2x .. a od rána se nechce příchytit pláče až zfialovi nevím co dělám špatně mohla si tak rychle na flašku zvyknout ? Tohle jsem opravdu nechtěla jen mi byla Škoda mléko vylit mléko mi teče všude kde to jde :( a nerada bych o kojení prisla
Přesně jak je napsáno výše, mléko můžeš kdyžtak zamrazit, vydrží až 3 měsíce a můžeš ho pak použít třeba do kaše/příkrmu. 🙂
Navíc pozor na nahrazování kojení v noci, noční kojení má na laktaci v průběhu dne největší vliv. Neřekla bych, že by si ze dvou případů na lahev zvykla, jen to prostě bylo jiné
@terez998 hele, neni to lahev, ale me vzdycky prislo, ze kdyz sem chvili zkousela nejaky dudlik, ktery stejne nechtela, tak pak taky divne sala 🤷🏼♀️ ja bych si s tema lahvema nezahravala, pokud chces kojit. jak pisou holky, bud odstikat jen do ulevy, nebo zamrazit na pak do kase. materske mliko ma i jine vyuziti, zkus se podivat. ja tim lecila opruzeninu i svoje akne 👍
Může to být i bojkot kojení. Chce to nabízet často, mazlit se a tak. Jinak souhlasím s tím nedávat lahve a dudlíky, některé děti jsou na to citlivé a pak prostě z prsa nepijou/neumí to.
může jí trápit bříško, z lahvičky mohla napolykat víc vzduchu. Taky to míň teče. Lahev nedávej, odstříkávej jen do úlevy