Kojení. Je to málo?

alex97
12. říj 2021

Maminky jsem už bezradná.
Malá dneska týden. Střídám MM a UM spíše když mi neteče MM dáváme UM.Včera malinká 3330g snědla 370ml mléka.Je to málo?
A co na prdiky ?Včera jsme zaváděly rourku..Malinky se ulevilo ale po 2h to začalo zas..Před jídlem dáváme 8 kapek espumisanu.

kelerub
Autor odpověď smazal
Zobraz
elesse
12. říj 2021

Espumisan mi nepomáhat, dávala jsem Baroni. Pozor na Vigantol, může to dělat tyhle problémy. UM jsem nedávala, ale jen jsem kojila, někdy taky prakticky nonstop. Ale malý přibíral a nehubnul, tak nebyl důvod to řešit

maaaadlaaaaa
12. říj 2021

@alex97 370ml je v pohodě. Má mít na kilo váhy 100-150 ml. Jak víš, že ti mleko neteče? Odsávačka toho ze začátku moc nepobere, pokud to není pravidelně a odsaje se s ní vždy méně. Jinak na prdiky jsem dávala espumisan, když ji zrovna trápily a dlouhodobě biopron baby, teplé koupele v kybliku, aby byla v polosedu a nahrivala jsem polstarek s pecickami. Rourku jsem nikdy nepouzivala.

maaaadlaaaaa
12. říj 2021

@alex97 a navýšení laktace se projeví cca za 3 dny, takže když dáváš UM musí se odsavat a ja odsavala na prázdno i po kojení, když malá spala. A na prdiky ještě dodám mi dost pomohlo hlídat si stravu.

petralp
12. říj 2021

@alex97 mohu se zeptat,kde jste ten espumisan koupila? Mě bylo v lékárně řečeno, že má dlouhodobě výpadek a možná ani nebude. Děkuji.

maaaadlaaaaa
12. říj 2021

@petralp v Benu, ale zkusila jsem před tím čtyři lékárny. Kouknout na net nebo obcházet.

petralp
13. říj 2021

@maaaadlaaaaa ok díky zkusím.

alex97
autor
13. říj 2021

@petralp dr.Max též má