Maminky jsem už bezradná.
Malá dneska týden. Střídám MM a UM spíše když mi neteče MM dáváme UM.Včera malinká 3330g snědla 370ml mléka.Je to málo?
A co na prdiky ?Včera jsme zaváděly rourku..Malinky se ulevilo ale po 2h to začalo zas..Před jídlem dáváme 8 kapek espumisanu.
Espumisan mi nepomáhat, dávala jsem Baroni. Pozor na Vigantol, může to dělat tyhle problémy. UM jsem nedávala, ale jen jsem kojila, někdy taky prakticky nonstop. Ale malý přibíral a nehubnul, tak nebyl důvod to řešit
@alex97 370ml je v pohodě. Má mít na kilo váhy 100-150 ml. Jak víš, že ti mleko neteče? Odsávačka toho ze začátku moc nepobere, pokud to není pravidelně a odsaje se s ní vždy méně. Jinak na prdiky jsem dávala espumisan, když ji zrovna trápily a dlouhodobě biopron baby, teplé koupele v kybliku, aby byla v polosedu a nahrivala jsem polstarek s pecickami. Rourku jsem nikdy nepouzivala.
@alex97 a navýšení laktace se projeví cca za 3 dny, takže když dáváš UM musí se odsavat a ja odsavala na prázdno i po kojení, když malá spala. A na prdiky ještě dodám mi dost pomohlo hlídat si stravu.
@petralp v Benu, ale zkusila jsem před tím čtyři lékárny. Kouknout na net nebo obcházet.
@maaaadlaaaaa ok díky zkusím.