Kojení. Co jiného na pití, když odmítá UM?

veronikac91
3. črc 2024

Zdravím všechny mám takový problém mám 8měs. chlapečka a bohužel se mi přestává tvořit dost mléka, aby byl spokojený akorát se u toho rozčiluje, že to nejde a rozkousává mi bradavky 😫 Papáme už příkrmy ( zelenina, ovoce), ale co se týká mléčných kaší tak to odmítá stejně jako UM. Nemáte stím někdo zkušenost, že by mi poradil co mu mohu dát. Myslím si, že mlíčko potřebuje. Děkuji za rady krásný den ☀️

sasanka88
3. črc 2024

@veronikac91 tak predevsim, pokud ti chce kousat bradavky, hned bych ho od kojeni odtrhla. Jo to aby si to rozmyslel. Moje dcera mi chtela prsa taky kousat ale jakmile se pokusila kousnout tak okamzite jsem vstala a odtrhla od kojeni a zkusila to za chvilku znovu. Prosimte nenech si okusovat prsa.

veronikac91
autor
3. črc 2024

No to ja se snazim odtrhnout ale ten sicak je rychlejsi nez ja 🤦‍♀️🫣😁

sasanka88
3. črc 2024

@veronikac91 no ja nevim. Ja vzdycky uz citila ze zcvakuje tu pusinku tak jsem ji odpojila. Nenech si to probuh libit. Tak jak kousne tak ho proste odtrhni. Nevim co vic ti k tomu napsat.

lenerka1
3. črc 2024

Děti v tomhle věku u kojení často dělají různá alotria, vůbec to nemusí být nedostatkem mléka. Je kojený na požádání? V noci si mlíčko dá? Při kousnutí odpojit a zkusit dát za chvíli. Má dudlík nebo pije brčkem? Děti mě zkoušely kousat, když objevily na pití brčko.

veronikac91
autor
3. črc 2024

Ma dudlik jen na spani. Prave ze to kojeni ma misto svacinky a pak ho jeste dokrmuji. Kojeni na noc bylo sileny coz sem resila i s doktorkou po 2 tydnech nespanku kdy byl neustale prisaty na prsu a neustale se snazit sat a sat a chudinka furt plakal… bohuzel nic jineho nechce zadne UM tak mi doktorka rekla at mu davam normalne zeleninovy pokrm pred spanim …. Takze pred spanim zeleninka spi a kolem 5:30 se prisaje k prsu a behem chvilky usne behem dne zelenina, ovoce a pak 17:30 kojeni a u toho se pekne vsteka jak sem jiz psala 🙂

aktakd
3. črc 2024

@veronikac91 V osmi měsících už toho může celkem dost jíst - maso, zelenina, jogurt, kuskus, jáhly, vločky, rýži apod. Mléčné kaše asi nejsou nutnost - stačí uvařit vločky ve vodě a dochutit ovocem třeba. A v tomhle věku jsou prostě děti už živější a i toho kojení dělají blbosti a zkoušet kousat dělali asi všechny 3 moje kousky, tak jsem je od kojení odtrhla, oni to časem dělat přestaly. Fakt je to jen období.
Jinak ti spí teda krásně. Neznám moc kojených dětí, co by spaly celou noc.

veronikac91
autor
4. črc 2024

@aktakd děkuji moc za radu 🙂