Dobry den dotaz jsou nám 3tydny a 3 dny a dotaz zní jsme plne kojení. Ale už 4 dny sem zpozorovala ze malý po kojení je neklidný macha rukama nohama pofnukava i sem tam brečí moc nespi porat chytá prso i kdyz mu ho dam do úst tak si cucne a hned to vynda a hledá bradavky chvilku s tím bojujeme kojime 15min z jednoho a 5 min z druhého tak nám to řekla doktorka aby se malý neprejidal pac sem krmila zazdych 15-30-min max každou hodku myslíte ze mu to mliko nestačí nebo je slabý a nenasitihoto tak se ptam na par rad chápu je i to má jako pití než jen jídlo ze taky potřebuje napít ale spis mne zajímá ta neklidnost rukama a nohama prdiky jdou a stolice taky předem dekuji
@micicicicinka to mi přijde jako bojkot kojení. Obě dcery měly velmocí silný. Pomohlo kojit za chůze nebo ve stoje. Po nějaké době to přešlo a zase se to objevilo. Zhruba kdy měly růstový spurt. Nikdy jsem o ničem takovém u první dcery neslyšela. Až jsme si to prožívaly. Hodně mi poradily maminky tady a něco jsem si načetla. Takže jsem pak už věděla, co u druhého dcery dělat.
Každé miminko je jiné, některé to má, některé ne.
Kojila bych podle potreby ditete, kdyz chce pit tak koj a nekoukej na hodiny. Pokud je mleka malo, tak tim ze dite bude vic a casteji pit se ta tvorba navysi, takze neomezuj a vyresi se to samo. Je klidne mozny ze dite povyrostlo a potrebuje takovyhle “navyseni” davky, staci par dni nez prsa zareaguou a ustali se to.
Muze to byt i bojkot kojeni - typicky je neklid pri kojeni, to mavani rukama, pousteni se a znovu prisavani apod. To se nekdy stava a chce to hlavne vytrvat a najit si neco co vam bude fungovat, nekomu pomuze kojit za chuze, ve stoje, zmenit prostredi (misto loznice treba obyvak), zmenit polohu, nektere dite chce rozptylit jinymi podnety (treba mit pustenou hudbu) jine zase potrebuje naprosty klid aby se napilo… me treba pomohlo kojit v polospanku, jak se mala zacala budit tak hned soupnout prso nez se probrala, tak se napila v klidu… je to kratka faze a chce to jen najit nejaky figl na jeji preklenuti, vetsinou se to prekona a brzy vrati do normalu 🙂
Hodne stesti a kojeni zdar 😉🍀
Žádné slabé mléko a podobné blbiny neexistují. Dítě se u prsa uklidňuje, že začátku i rozvíjí, usíná. Prostě chce být u tebe, tak koj. Není potřeba to přece stopovat. Tobě taky nikdo nestopuje, za jak dlouho a jak často jíš jídlo. Chce to trpělivost, není to panenka, co nakrmíš a odložíš na 3 hodiny do kočárku, tak to s miminama je. 🤷♀️
@micicicicinka já jsem kojila na požádání a nekoukala jsem na hodinky.Dcera byla neklidné mimino a syn byl úplně v pohodě.Kazde dítě je jiné.Jestli pribira,tak by mi to mělo stačit.