Prosím o radu. Dle laktačních a ped.sester mám kojící techniku dobrou. Ale hrozně mne kojení i tak bolí a dneska jsem i objevila na bradavkach trochu krve. Co s tím? Jak to vyléčit? Potrebuju přikládat, ale takhle to nepůjde.... ☹️
Me kojeni bolelo do tretiho mesice. Jednou jsem mela i prasklinku, takze se maly krve i napil a pak ji zvracel a mel i ve stolici.Tak jsem asi 2-3dny kojila jen z jednoho prsu a z toho poraneneho jsem odsavala.Mazala jsem masti purelan a prikladala gelove polstarky od medely. To bylo v prosinci...A zachranila jsem to a kojim v pohode i dnes 🙂
Moc doporučuji
https://m.heureka.cz/prsni-tampony/pharmaplast-...
Zachránilo mi to kojení.
Taky jsem to tak mela, skoro do ctrvrteho mesice bradavky bolely, hlavne kvuli tomu neprestavej kojit, pokud kojit chces. Mela jsem hodne popraskane bradavky a trvalo nez se to zahojilo. Vyhovoval mi purelan, ze se nemusi umyvat, ale na praskliny zadna masticka nepomohla, az gelove polstarky od medely me zachranily. Jsou drazsi, ale staly za to, mela jsem je poridit driv.
Mě pomohl purelan. Mazala jsem už od začátku kojení a když jsem měla bradavky fakt bolavé, tak jsem namazala silnější vrstvou a nechala větrat. Je to úplný zázrak. Pak jsem do druhého měsíce mazala vždy po koupání a ráno a pak už jen občas, když jsem cítila, že dostali bradavky záhul
Musíš vydržet, bradavky si žvýkaji a brzy to bude lepší. Po každém kojení potri dětským depanthenem a než zase budeš kojit, tak otri obyc vodou. Neboj, je to normální a brzy bude líp 😉