Ahoj, mám problém s bolestivosti bradavek pri a po kojeni. Kojim 17. měsíců. Nyní už jen ráno a večer. Problém je, malá tahá tak moc, že bradavky jsou úplně fialové. Následně mě bolí až do dalšího kojení. Přes mi vadí i podprsenka. Bojuji s tim již druhý měsíc bohužel bolest graduje. Samozřejmě už přichází stres před kojením. Pri něm se mi chce brečet. Nevíte co by pomohlo? Nebo jak postupovat?
Díky
@elfka21 když ve mně se právě mlátí dohromady ta bolest a to, že to není přirozený odstavení jakoby ze strany dítěte. A že by se mělo do dvou a všechno dohromady. 🙂
A přisává se dobře? Mě se po rýmě malá začla špatně přisávat a to pak bolelo.
A mléka je dost? Když musí tolik tahat? To jen tak uvažuji, čím by to mohlo být. Osobně takovou zkušenost nemám. Já když už jsem měla málo, tak se malá brzo pustila a oznámila mi “málo” 🤣 a někdy jen žužlala asi pro dobrý pocit.
@lenerka1 jo to jo
@elfka21 No nevím ale myslím že dost, slyším že polyká.
Nevím jestli to také nemůže být tím, že ji rostou obě najednou
Kojíš krásně dlouho. Dala jsi malé to nejlepší. Já na Tvém místě bych už přestala. Nemusí se kojit za každou cenu. Já přestala v 15ti měsících kvůli dalšímu těhotenství, mléka ubývalo a taky to začalo dost bolet.