Zdravím už jste tady jedné mamince která šla na rozlučku se svobodou radili ohledně kojení a odbourávání alkoholu. Mám podobný problém ale trochu jiný dotaz. Jen by mě zajímalo, zda bych neměla mleko po požití alkoholu odsát a vyhodit. A nebo pokud se počká 24hod než se odbourá, tak nenastane problém se ztvrdnutím prsů? Nějak si nedokážu představit že bych 24hod mléko neodsala. Co myslíte? Díky moc.
Ahoj maminko, já se moc neomezovala, ono z krve se do mléka dostane fakt jen zanedbatelné množství alkoholu a z mléka samotného do krve miminka ještě míň. Pokud není tvému miminku týden, dva, tak bych to neřešila. Užij si oslavu 🌷
24 hodin ani neodsát - to si představit nedovedu, to by prsa praskla 😀 V klidu nakoj, pro klid duše jedno kojení třeba vynech a odsaj, pokud ti svědomí tak velí. Jedna dávka alkoholu je fakt nulová zátěž pro mimčo, neboj se
Nemám v plánu se nějak opíjet. Jen mě zajímalo zda si můžu bez výčitek dat třeba dva drinky. Děkuju moc❤️
@dominionika jo to muzes,uplne v klidu 🙂
@dominionika ja se ptala laktacni...a ta mi rekla ze alkohol se dostava v promilech do kojeni...a spise bych se mela obavat toho ze nebudu schopna se o dite postarat v alkoholu..nez to ze se nejaka caaaaast 0.001 dostane do mleka..ted mluvim o 2dcl -4 dcl vina a ne chlastani do mrtva