Kojení 3měsíčního miminka. Stačí to?

moni_12
30. črc 2021

Maminky, jdu si pro radu. Mám 3mesicni holčičku, plně kojena, prospívá dobře. Jen mi posledni cca týden přijde, že pije málo. Intervaly během dne cca 3-4hod, v noci spí hezky, vzbudí se tak jednou po 6 hod, pak zase spí třeba další 4. Takže mi to vychází na cca 7 kojení za 24 hod, pocuranych plenek ma taky dost.
Přemýšlím o tom kojení ve dne, je možné, že ji to takto stačí? Je horko, zkoušim nabízet častěji, vzteka se u prsa, nechce, ale když počkám, později si dá a pije krásně. Když je vzhůru, je usměvavá, klidná.
Nebo třeba dnes, napila v 9,ted nabízím, nechce.
U syna jsem toto nezažila, ten se kojil snad co 2 hod ve dne i v noci, proto mi to teď připadá divné.

elizsebik
30. črc 2021

Ja se myslím, že je všechno v pořádku, kluci papaji víc, takže neporovnovala bych se synem, hlavní argument by byl, že přibývá na váze a je usměvavá ☺️, takže klid).

moni_12
autor
30. črc 2021

@elizsebik moc díky za odpověď. Jsem z toho nesva, že je horko a ona nechce pít častěji... Asi o tom moc přemýšlím 🙂 vím, že každé mimi je jiné.. Ale víte jak to je, srovnání se člověk neubrani.

Jeste navíc dost spí (vím, mám být ráda,😃), a přijde mi, že když se pořádně nevyspi, je nevrlá, a prostě pít nebude. Až si odpočine, dá si. To jsem tak vypozorovala.

malenka3
30. črc 2021

Čím víc rostou, tím víc mají sílu vysát mlíčko, které potřebují a stačí jim k tomu míň času. Z tvého popisu bych nebyla ani trochu nervózní. Hlídej počůrané plenky, nabízej nenásilně, užívej vzorné miminko.

hosikuma
31. črc 2021

@moni_12 mam skoro dvouměsíční a máme to totéž, tak jsem ráda, že v tom nejsem sama 😊