Dobry den🙂
Chtela bych se Vas zeptat, mozna je to hloupa otazka, ale muzu jist, kdyz kojim, pecene buchty? Nemyslim z kynuteho testa, to ne, ale babovky a tak? Kde je kyprici prasek?
Dekuji za reakce🙂
@jiriknatal Pokud Vám to nedělalo problémy za "běžného" stavu, tak nevidím problém. Jedině, že byste si všimla, že miminku to nedělá dobře. Já jedla všechno, od luštěnin, přes citrusy až po koláčky nebo bábovku vlastní výroby. Jediné, co jsem vysledovala bylo, že miminko se mi trochu osypalo po čerstvých rajčatech. Ale ty zavařené nebo konzervované nevadili.
Já jsem měla s jídlem jídlem při kojení hrozný problémy. Došlo t oaž k tomu, že jsem v 6tém měsíci přestala kojit. Malej měl hrozný koliky a pořád plakal. Když přešel na normální jídlo všechno se srovnalo. Oproti tomu kamarádka, která má stejně staré mimčo v tu dobu baštila i tlačenku s cibulí (samozřejmě jen na chuť) a její malá je úplně v pohodě. Takže se přikláním k názoru, že je potřeba to zkoušet a vysledovat co mimču vadí. Každé je jiné.
Podle me zalezi, jak to budes ty a mrnous snaset. Napr ja mela hodne prisnou dietu, pac malej se osypal uplne ze vseho. Kamaradka ma stejne stare mimco a od navratu z porodnice jedla cokoladu, vsechno ovoce, pomerance.. A jeji mrnous uplne v pohode.
Co se tyka zavadnosti kypr.prasku,tak myslim, ze neni duvod se mu v buchte vyhybat.
@jiriknatal Jedla jsem vždy všechno.Neviděla jsem rozdil v kolice bez nadýmavého ani po nadýmavém.Děti si tím prostě musí projít.Ale užívala jsem laktobacily.
Pokud nemá dítě alergickou reakci,tak to nijak omezené není,je dobré v malé míře jíst i alergeny,se kterými se pak setká později v přikrmech
Jestli myslíš kvůli nadýmání tak musíš vyzkoušet . V podstate i co se týká alergii . Jsou maminky co jsou na sucharech a mimco ma stejne koliky a jsou osypany. A jsou maminky co jedí thajskou palivou kuchyni a deti jsou v pohode 🙂 ja jedla ve 3 mes me dcery uz knedlo vepřo a byla úplne v pohode . Ale dala jsem si rajče a vypadala jak indian .