Maminky, chtěla bych si odsát mléko na noc. Dvakrát jsem teď odsávala po 21:00h. Jak malá usnula ale max jsem nastříkala tak 25ml :( . Mohu během dne odsávat mléko a přelívat vždycky do lahvičky v lednici. Kdy je nejlepší odsát mléko ? Aby byla dcera napitá a já odsála aspon 60ml?
Během dne odsavej,jak potřebuješ.Jen pozor neslevej teple a studené mleko vždy musí mít stejnou teplotu 🙂
Pokud ale nebudeš v noci kojit ani odsávat, tak se ti bude laktace pravděpodobně dost snižovat.
Je to uspávající, proč myslíš, že spousta miminek spí u maminky v posteli 😅
Jestli to chces jen z toho duvodu,co pises,tak na to bych se vykaslala...Nez jit ohrivat mleko a predtim si ho jeste odsavat a pak myt lahvicku,mi prijde pohodlnejsi nakojit. Ja abych neusnula,tak jsem si k tomu sedla. Dite se najedlo,uspalo...A bylo...Navic je dulezite kojit pravidelne. Jaka poptavka,takova nabidka. A kor v noci.
@majena39 Tak nesud, kdyz jsi to nikdy nezkusila. Znam spoustu rodin, kde spi dite od narozeni v posteli a naprosto bez problemu.
Pokud je jedinym duvodem odsavani usinani pri kojeni, vem si dite do postele a pekne spete. Takto si rozdrbes laktaci a za par tydnu/mesicu skoncite s flaskou sunaru.
@martiniquest ja nikoho nesoudim pokud sis nevšimla. Jen říkám, že ja nikdy s dítětem nespala protože nechci riskovat průšvih 🤷♀️ tak se hod do klidu 🙂
@terez317 ja sem nejvic odsala vzdycky ve 23. rikala jsem tomu stastna hodinka 😂 klidne i 3x vic nez obvykle. ale to bude mit kazdy jinak. a co to znamena odsat mleko na noc? normalne nekojis? krmis jen svym odsatym? mleko je potreba odsavat prubezne treba kazde 3 hodiny, i v noci (to kvuli udrzeni laktace). a ano, muzes odsate slevat do lahvicky, nez ho bude vic, ale pozor at to neslevas moc dlouho. nedelala bych to dyl jak 24 hodin do jedne. pak je potreba lahvicky sterilizovat.