Jsou taková prsa v pohodě?

5. zář 2024

Dobrý večer holky, omlouvám se za tu fotku, ale je to normální? Jako vím že každá máme prso jinak velké ale až tak? Jsem půl roku po porodu, kojim, mlíka se mi dělá víc v tom jednom, ikdyž víc přikládám na to druhé. Ale dnes jsem si všimla že je to teda extrémní rozdíl a je to hrozný :( nevíte jak docílit aby byli aspoň malinko stejné? Přibrat?:D

nazka
5. zář 2024

Až přestaneš kojit, rozdíl se srovná. Známá kojila jen z jednoho prsu a bylo to dost podobné.

areh
5. zář 2024

Taky jsem kojila jen z jednoho prsu. Skoro 2 roky. Rozdíl byl velký. Pak jsem na to navázala ještě druhým dítkem. A po úplném ukončení kojení se to srovnalo.

marky125
5. zář 2024

Kojila jsem též jen z jednoho prsu a rozdíl byl podobný jako u vás. Byla jsem z toho nešťastná. Hlavně přes léto, když jsem si měla vzít plavky. Když jsem kojit přestala, vše se srovnalo.

palja
6. zář 2024

Ano, je to normální. První dcera se kojila jen z jednoho prsa a měla jsem rozdíl ve velikosti ještě větší, než máš ty. Když jsem kojit přestala, tak se to srovnalo.

lenerka1
6. zář 2024

Mám totéž, kojila jsem tandem a jedno prso bylo novorozence a druhé starší dcerky, která pila už jen na usnutí, takže tím ten rozdíl asi vznikl. Tak mě těší, že holky psaly, že po ukončení se to srovná 🙂