Maminky už nevim co mám vařit a jist aby to malé při kojení neublížilo..Co myslíte když si dám krupicovou kaši? 🤨 za rady co jíte budu ráda
@bara88 To nevím.Maly je 2 týden.. A prdiky nás trápí pořád.
U nas to bylo uplne fuk. Mohla jsem jist suchou ryzi a prdiky mela porad strasne. Jedine, co to zhorsovalo ze strasneho na priserne byla cibule, pizza a prave mleko (po tom i blila). Ale mlecne vyrobky (jogurty, syry-kdyz jich nebylo moc) byly ok. A to nema ani intoleranci ani alergii na BKM a casem se to proste srovnalo.
Ja jedla vše normálně, akorát jsem časem vypozorovala, že trochu vadí zelí a syrová cibule, tak tomu sem se vyhla, jinak sem se neomezovala. Co by mělo vadit na krupicove kaši? Pokud teda jinak můžeš mléčné výrobky.
V šestinedělí jsem vynechávala akorát hodně nadýmavý potraviny (luštěniny, zelí a tak), jinak jsem jedla všechno. Nesmíš se moc omezovat, ono je to většinou stejně celkem jedno co jíš.
A ty se z krupicovy kase najis? Po hodine bych sla snist vsechno, co mame v lednicce. Vyzivova hodnota nula.
Jedla jsem všechno 🤷🏻♀️
Já jsem u druhého prcka jedla večer často ovesnou kaši. Jinak jsem měla v noci hlad. Budil se docela často první měsíce.
Jinak jsem jedla všechno, vyřadila jsem jen ty vyloženě rizikové, hlavně v 6 nedělí, pak jsem si ještě dávala pozor prvních 6 měsíců, potom už tolik ne.
Ohledně jídla při kojení neporadím, ale dcera byla na UM a prdíky ji trápily cca do 4 měsíců... To je běžné, bude líp 🌷
Ahoj, ze zacatku jsem byla podelana strachy, aby male něco neublížilo. Skoro nic jsem nejedla. Každý pláč jsem prisuzovala bolavemu brisku. Mamka mi během sestinedeli vozila jídlo (knedliky atd.) a mě bylo blby to vyhazovat (i když jsem to jist nechtěla), tak jsem zkoušela po troškách. No a po chvíli jsem se přistihla, ze se laduju kynutym kolacem 😅
Já jsem jedla všechno
Taky jim všechno ... A prdíky nás netrápí.. bude mít 6m ...
Tak já jsem jedla taky všechno. Jen pár hodně nadymavych věci jsem si odpustila. Čočka, zelí, rohlíky a u nás vadilo vajíčko. Jinak vše co normálně. Hodně pomáhalo teplo a cvičit třeba co půl hodiny když byl malý vzhůru. Ale on na prdy netrpěl. Hlavně papkej, potřebuješ energii 😉❤️
Já dodržovala stravu možná tak první týden, pak jsem začala jíst postupně vše 🙂
Dobry den. Já bych to tak neřešila. V porodnici jsme měly pořad čerstvé pečivo a další nadymave potraviny a když jsem se jen zeptala sestry, jak to teda je, tak mi řekla, ze prý existují nové studie, které říkají, ze to co sní matka nemá vůbec vliv. A celkem tomu věřím. Malý má prdy po MM i UM stejne a Beba zřejmě nic špatného nesnedla 🙂 spis to bude nedovyvinutym trávicím traktem, který proste potřebuje víc času. U mě nemá vliv fakt nic mi přijde. Bude se trápit prdiky i kdybych pila jen vodu a jedla suché brambory. Spis ho nahrivam, hýbu nozickama, masiruju bříško…
zrovna jedeme z wellnesu, prcek 2,5 měsíce a ja stlaskala všechno, prostě vsechno naco si vzpomenes 😉 normálně jez, pri kazdym prebalovani zacvicte, namasirujte a od prvniho mesice si kup babycalm a mas po starostech
já jím normálně rohlíky, šunka, máslo, mandlové a kokosové mléko, klasika oběd bez cibule, česneku, bez zelí atd..jím ovecné vločky s mandlovým mlékem a banánem, olivový olej 2 lžíce denně, nutriční kaše a toť vše. Rozhodně nejím sladké a nadýmavé potraviny, to mi pak řve 6 h v kuse a jediný co zabralo byla rourka, jinak nic, šílený...Takhle máme klid, malé je měsíc 🙂
no pokud ji nevadí mléko tak v pohodě