Je pravda, že při plném kojení není menstruace?

barusak95
25. dub 2017

Je pravda ze pri plnem kojeni neni ms ?

kituska20
25. dub 2017

Dceru jsem kojila 18 měsíců z toho do jejího 8.měsíce jsem neměla MS.
Plně kojená bez příkrmů byla 6 měsíců.

brouzdalka
25. dub 2017

Není. Je to individuální. Já jsem dostala první MS hned po šestinedělí. 9 měsíců po porodu jsem otěhotněla a i tou dobou jsem kojila stále skoro plně.

elveren
25. dub 2017

Zatím nemám osobní zkušenost, ale co vím od kamarádek, tak je hodně induviduální. Někdo má, někdo nemá.

nov.tere
25. dub 2017

Jak kdo. Syn 17měsíců stále kojen a ms jsem dostala v březnu a tento měsíc zase nic.

cosimamvybrat
25. dub 2017

indi vindi. Dostala jsem při plném kojení hned po šestinedělí a pak nepravidelně každý měsíc, nic moc teda.

lenkas1982
25. dub 2017

Někde jsem četla, ze cyklus se obvykle nastartuje, bývá-li pauza mezi kojením cca 6 hodin nebo při kojení 5x za den a méně. Nevim, jestli na tom něco je, mně MS přišla už měsíc po porodu a od té doby pravidelně a je pravda, že dcera ze začátku v prvních měsících spala běžně i 5-6h v kuse.

mammoth007
25. dub 2017

Ja to zatim po kazdem porodu dostala hned po sestinedeli a plne jsem kojila vsechny tri mladatka, takze jestli je to nejake pravidlo, u me nefunguje 🙂

nikinnna
25. dub 2017

Dostala jsem to, na konci šestinedělí :-/

pajula123
25. dub 2017

Kojila jsem na pozadani mnohokrat denne,pauzy i v noci max. 2 hodiny,a presto jsem to dostala,uz kdyz bylo synovi ctvrt roku.

dc2015
25. dub 2017

Jak u koho, já jsem to štěstí měla. 🙂 MS přišla, až když jsem kojení značně omezila.

anazuzzuzana
25. dub 2017

kojila jsem plně do 14m a menstruovala pravidelně od synova 3m (v té době kojení co hodinu)

hanve
25. dub 2017

Kojila jsem do 11 mesicu a MS si pockala az dva mesice po uplnem ukonceni kojeni,a to jeste dost nepravidelne.

eldrag
25. dub 2017

Obe deti plne kojene , ms hned po 6nedeli .... zalezi na hormonech

jitavrtule
25. dub 2017

zcela a naprosto individuální. ja ms poprve dostala 18m po porodu, kdy uz o plnem kojeni nemohla byt rec.

schybolova
25. dub 2017

To je hodne individualni. Syn ma 15m stale hodne kojeny a MS se dostavila kdyz mel 7m

leki
25. dub 2017

Neni. Ja ji dostala v 5.mesici,plne jsem kojila do 5,5 (pak jsem zacala s prikrmy). Znam i pripad, ze ji kocena dostala uz po sestinedeli (i kdyz kojila o sto sest).

rubika
25. dub 2017

Je to opravdu pokazde jinak. Prvni syn se mi odstavil v necelych 6timesicich a ms dorazila za cca 6 tydnu. Druheho syna jsem vylucne kojila asi 10 mesicu, pak vzal konecne na milost i prikrm a ms dosla v jeho roce, kojila jsem do 16ti mesicu.
U tretiho dosla ms asi v deviti mesicich, s prikrmama zacal v sesti a hodne mu chutnaly, kojila jsem 15 mesicu. Jinak mi kluci zacli spavat od 8-9 mesicu celou noc, takze to si myslim ze na to melo asi nejvetsi vliv, ze mi vypadlo kojeni v noci.
Ale znam holky co jim dycky dosla 4 mesice po porodu at kojily jak kojily a znam i takove co po dvou letech jeste ms nemaji...

idealka
25. dub 2017

Já mám 8 měsíční miminko, stále kojím a menstruace se ještě nedostavila 🙂

odula
25. dub 2017

@barusak95 malý je 6 měsíců, stále plně kojena a já mám MS od 8 týdne po porodu. Pešek. Je to opravdu individuální.

odula
25. dub 2017

@lenkas1982 ja nemela Nikdy pauzu delší než tři hodiny v noci. Párkrát možná čtyři. Stále kojim co dve - tři hodiny. Ve dne i v noci. Tož tak. Jo a MS mám pravidelně. 😒

hani1234
25. dub 2017

Já kojím malou 10.měsíc a MS mi začala po šestinedeli a chodí opravdu pravidelně .

sajul
25. dub 2017

Syn 10 měsíců, tak z 80% kojenej, několikrát přes den, i v noci. Menstruaci už mám 4 měsíce 😉

monunkaaa
25. dub 2017

Naší malé byly čtyři měsíce, když jsem dostala menstruaci. A byla plně kojená.

andelka
25. dub 2017

Je to různé.
U mě tedy 2X po 11 měsících po porodu. Bylo to období kdy dítě víc jedlo přes den a kojila jsem už jen ráno,večer a v noci.

35_a_budu_mamka
25. dub 2017

Já dostala ms při kojení, 2 měsíce po porodu.

ladyhacek
25. dub 2017

není. 2 měsíce po porodu jsem to dostla (jak jsem začala brát antikoncepci) Kojila jsem plně .

ladako
25. dub 2017

Kojim uz skoro 6mes. a dokrmuju UM a menstruaci zatim nemam.