Jake nejlevnejsi vlozky do podprsenky+kde je koupim? Cim mazete prsa musi se mast odstranovat? pred kojenim).
@tyrkysovamamca Taky jsem používala purelan a to i na opruzeniny zadečku.Vždy pomohl.Pak jsem objevila v DM od babylove byl v doprodeji,tak nevím,jestli ho ještě prodávají a vyšel na 35,- taky super a může do pusinky miminka
Vložky do podprsenky jsou nejlevnější od Babylove DM.
Chicco jsem taky měla,ale za mě top johnson's baby,občas jsou v akci kolem 130,- za 50ks
na prsa rozhodně doporučuji taky puleran. vyzkoušela jsem toho fakt hodně a zabralo až toto. vložky do podprsenky jsem měla z dm, vycházely nejlevněji a mě teda stačily, na tu chvíli než jsem to vyhodila bych asi lepší ani nepoznala a jen zbytečně vyhazovala peníze 😅
@blahova_andrea Za mě DM teda taky ok,nijak veliký rozdíl oproti chiccu natural feeling jsem tam neviděla.....
Úplně postačí.
Jsou i daleko horší prsní vložky a přitom podstatně vyšší cena
úplně nejlevněji tě vyjde, když si koupíš pár párů látkových (z bambusového vlákna, které dobře saje), které pak budeš prát 😉 Nesrovnatelný komfort a i cenově to vychází výrazně lépe 😉
Souhlasím s většinou. Nejlepší prsní vložky jsou z DM Babylove a cena podstatně nižší,než jiné značky. Prsa jsem mazala Bepanthenem,ale nikdy jsem na bolavý bradavky nějak zvlášť netrpěla..muze se mazat i těsně před kojením.
@zmrz_lina souhlasím,ale na první týdny,kdy mléko teče proudem mne látkové vložky nestačily...
@zmrz_lina nesouhlasím. měla jsem i látkové, dokonce několik velikostí a materiálů a absolutně hrůza. asi mi teklo mlíko moc, protože nevydržely ani chvilku, hned lítaly do pračky. ven jsem s nimi nemohla vůbec, bych nesešla ani schody 😅
@pekluska88 mě nestačily látkové ani po několika měsících, tak šly z domu. by mi stačily asi až někdy, když jsem kojit přestávala 😀
@soyevita já měla snad 20 párů, možná i víc, pořád jsem je prala, mlíko z nich nijak cítit nebylo, ale musela jsem mít po ruce vždy i jednorázovky na ven a dobu než přeperu a uschnou látkovky
mě taky látkové první 3 měsíce nestačily, ale jinak já zpočátku koukala hodně po ceně - brala jsem ty, co jsem viděla nejlevnější, protože ta spotřeba byla hrozná a musím teda varovat před těma z Tesco - jakmile do nich nateklo mléko, tak se prsa zapařila a hnusně olezla....fakt tohle už by mi nesmělo překročit práh domu. Nakonec jsem skončila u Johnson&Johnsson - jsou dokonce vytvarovaný, takže nedělají peklo v podprdě, perfektně sajou a dýchají - jsou teda drahý jak čert (alespoň dle mé představy), ale ten luxus jsem si pak po zážitku s tesco vložkama fakt dopřála..
@pekluska88 já jsem problém s "proudem" neměla, ale používala jsem z 90 % Johnsons vložky - ty z DMka mi "dřely" bradavky :/ U druhého, až bude, tak už budu používat právě a jenom ty látkové a max. pokud bych měla problém s protékáním v začátcích, tak na přechodnou dobu nějaké jednorázovky.
@blahova_andrea já teda mlíka měla dost, ale víc mi teklo vždycky až když už jsem měla prso před prasknutím (tzn. před kojením). Jak píšu výš, většinu času jsem bohužel používala jednoráz, ale když jsem měla látkové, tak jsem s nimi fungovala stejně jako s jednorázovýma.
@soyevita cítit mlíkem určitě nejsou, ono to dost nasaje (navíc - bambusové vlákno dosahuje maximální sací kapacity až po několika vypráních). Měla jsem 5 párů, ale nepoužívala jsem jenom je. Pro druhé pořídím do 20 párů, to by mělo stačit.
Mě tentokrát mléko skoro neodtéká,úplně koukám.Takže mám už 2měsíce malou spotřebu vložek,tak by mi ty bambusové určitě stačily.
Malé je půl roku a nevím,jak dlouho budu kojit,i když chci samozřejmě co nejdéle....
Já měla BabyOno, cenově asi průměr, ale jsou perfektně velký a vydrží nasát hodně 🙂 Johnson se mi zdály takové malé, občas nehoda po straně, ty BabyOno jsou za mne lepší. A jsou jednotlivě balené jako vložky, tak se dají nosit třeba v kabelce aniž by se ušmudlaly. Ale pak jsem přešla na prací- a to je ta nejlevnější varianta, ve výsledku... měla jsem T-tomi a Farlin. Farlin nedoporučuju, jsou malé, moc nepoberou a nedrží úplně dobře na místě. T-tomi ale fakt super. Do pračky pokaždé nutně nemusí, přepereš v ruce, rychle uschnou...
Taky přidám zkušenost. Vložky mi vzdy protekly a byly mi nepraktické. Tak si davam klasicke látkové pleny a jen peru. Nikdy neprotecou.
Holky kolik si mam na začátek koupit tech vlozek?Vcera jsem koupila jedno baleni tech Johnsons vlozek za vybornou cenu Tak nevim jestli ještě neprikoupit?...Kolik se toho tak zhruba spotrebuje? Vůbec nemam predstavu..☹
Včera jsem je brala v Rossmanu na tu jejich kartičku a platila jsem 98 kc a bez kartičky za 108 kc,..coz je bezva cena když vidim ze normalne stoji kolem 150kc..tak premyslim jestli si neskocit ještě pro jeden balik🙂
@janelane no já měla balíček tak na týden 😅 ? já když sehnala v akci za dobré peníze, tak brala třeba i po šesti krabičkách. měla jsem fakt spotřebu
U vlozek do podprsenky jsem nekoukala na cenu, mam od Chicco,jsou prijemny, jiny byly tvrdy a tlacily me,kupovala jsem v eshopu lekarny Benu, na bradavky jsem pouzivala purelan, omyvat se nemusi,ale stal skoro 300,-.