Jak se znova rozkojit?

veritanas
4. únor 2016

Ahoj mamky, mám problém...Teče mi málo mléka. Malý se pokouší pít, tahá a tahá. Většinou se mu podaří mě roztahat, ale už se několikrát stalo, že nic neteklo. Malý je kliďas a snaží se, ale i on se začal vztekat a plakat. Je mi ho strašně líto, uplně mě trhá srdce. UM mu nechci moc dávat, jsou mu teprve 4 měsíce. Chtěla bych alespoň do konce 6. měsíce kojit. Homeopatika a čaj beru, ale nic moc. Máte s tím někdo zkušenost? Co pomohlo vám? ☹ ☹

gosa22
4. únor 2016

to se mi taky stává, rozčiluju se kvůli staršímu synovi a pak mi to taky hapruje...beru ricinus communis, hooooodně pít a často přikládej mímčo...držím palec 😉

mysonek
4. únor 2016

Já tedy měla vždycky mléka spíš hodně, ale když jsme někdy měla pocit že ubývá tak stačilo opravdu hodně pít. Třeba 3 nebo 4 litry tekutin denně. Žádné kojící čaje ani homeopatika jsem nikdy nepoužívala.

haninar
4. únor 2016

mě pomohl čaj čistě jen z jestřabiny.

vlajka1
4. únor 2016

Preparat More milk. Je to sice drahe, ale ucinne. Kamaradka si tim nastartovala laktaci nekdy ve tretim mesici, kdyz se ji zacalo ztracet mleko. Kojila pak az do roka ditete 🙂
Homeopatika a caje tez funguji, mam vyzkouseno u sebe, ale neni to tak intenzivni.

vercik83
4. únor 2016

Vojtěšku - preparát alfa alfa (alpha alpha), čaj od weleda.

lajla
4. únor 2016

Půjč si nemocniční odsavacku z medely. Ta rozkoji na 100 pro vše ostatní možná....