Ahoj mamky, mám problém...Teče mi málo mléka. Malý se pokouší pít, tahá a tahá. Většinou se mu podaří mě roztahat, ale už se několikrát stalo, že nic neteklo. Malý je kliďas a snaží se, ale i on se začal vztekat a plakat. Je mi ho strašně líto, uplně mě trhá srdce. UM mu nechci moc dávat, jsou mu teprve 4 měsíce. Chtěla bych alespoň do konce 6. měsíce kojit. Homeopatika a čaj beru, ale nic moc. Máte s tím někdo zkušenost? Co pomohlo vám? ☹ ☹
Já tedy měla vždycky mléka spíš hodně, ale když jsme někdy měla pocit že ubývá tak stačilo opravdu hodně pít. Třeba 3 nebo 4 litry tekutin denně. Žádné kojící čaje ani homeopatika jsem nikdy nepoužívala.
mě pomohl čaj čistě jen z jestřabiny.
Preparat More milk. Je to sice drahe, ale ucinne. Kamaradka si tim nastartovala laktaci nekdy ve tretim mesici, kdyz se ji zacalo ztracet mleko. Kojila pak az do roka ditete 🙂
Homeopatika a caje tez funguji, mam vyzkouseno u sebe, ale neni to tak intenzivni.
Vojtěšku - preparát alfa alfa (alpha alpha), čaj od weleda.
Půjč si nemocniční odsavacku z medely. Ta rozkoji na 100 pro vše ostatní možná....
to se mi taky stává, rozčiluju se kvůli staršímu synovi a pak mi to taky hapruje...beru ricinus communis, hooooodně pít a často přikládej mímčo...držím palec 😉