Zdravím, mám problém tchyně začala mojí 4 měsíční dceři dávat od 3 měsíců jogurty, sunar, přesnídávky a různé blbosti, teď ale odmítá prso chci jí kojit ale ona si jen cucne a odtáhne se, jsem z toho zoufalá mléko mám stále kojím jí jen v noci přes den prso nechce. Máte nějaké rady jak malou přinutit zpátky k prsu?
@lucie811 holka, já doufám, že jsi troll.. Vůbec se mi tomuhle nechce věřit 😲😲 a to nejsem nějaká ortodoxní ezo bio cosi..
Předem chci říct, že bych jí vůbec dítě teda nepujcovala.. Vždyť takhle rozhází celé miminko 😑 kdyz si vezmu, jak moje druhá zvracela po mléčném v půli roce.. Alergii nemá, jen prostě její bříško ještě na to nebylo pripraveno.
Takže vlastně radu nemám, omlouvám se. Podle mě to už zpátky půjde jen těžko 😔 Ale nepujcuj ji miminko, prosím. Nebo za dozoru. Držím moc palce
To je snad vtip ne?Sice jsem teda nekojila, takže konkrétně s tím neporadím,ale toto zjistit, tak tchýně moje dítě neuvidí ani z okna..Jogurty ve 3 měsících ?Buď jsi vážně troll,což snad ne nebo totální blázen. Nejsem žádná biomatka,ale..tohle je moc i na mě.
Pokud nejsi troll, tak by mě zajímalo, kde si byla v tu dobu ty...
Bylo mi jasné že každý bude napadat mě, já mám takový složitý příběh no mnozí mě už znají, ale o tohle nejde jde mi o malou nechci aby jí bolelo bříško nebo tak něco.. Tlačím jí pořád na prso ale prostě odmítá potom mi vletí do pokoje tchyně že malé nedávám nic jist že když jí ona neudělá pudink nebo jí nedá jogurt tak že je ohledu tohle mě vážně s prominutím nasralo, ona to posrala a pak to hází na mě ta svině, chci pro malou to nejlepší ale vůbec se mi to nedaří protože je v mým životě ona, ona mi dělá ze života peklo.
@lucie811 A to sis nechala líbit? Jako jo, moje rodiče i tchánovci by to taky chtěli dělat. Ale já jim to zakázala, snad ty jsi máma, ty máš na starost jídelníček miminka ne?
@lucie811 A pochybuju že když malé ochutnalo i sladké kraviny, že bude chtít být kojená. Teď se modlit aby jedla vyváženě, a zdravě. Aby to neodneslo její zdraví.
Tak nejdriv je nutne se zbavit tchyne. Dat ji precist nejaky odborny clanek. Nejnovejsi doporuceni rikaji, ze detske strevo neni pripraveno az do sesteho mesice.
Co zkusit odsavat a davat takhle mleko? Pokud se koji v noci, tak to zase uplne tak neodmita.
@mariegroth v noci kojím 2x někdy 3x ale jak už nastane den tak prso nechce, nevím jestli je to mnou nebo tím že se naučila jíst něco jiného..
@mariegroth Ježíš ta tvoje první věta mi připoměla film univerzální uklízečka 😂
@lucie811 já bych na tchýni poslala našeho pediatra, ten by se s ní nesral! By jí klidně řekl, jestli není náhodou kráva?! On je svérázný, ale dobrý a jde mu v prvé řadě o děti!
Já jsem z toho v šoku takhle malému dítěti dávat od 3m jídlo. Ty ses máma a do tohoto ti nemůže nikdo kecat. Píšeš že máš složity příběh ale nemůžeš nechat aby ti tchyně tohle dělala. Já bych se bála, že mu tím jídlem ublížím.. Kojene dítě má mít příkrmy až od 6m..musis to nějak vyřešit a nejlépe tchyni kopnout do p.... e.
@lucie811 to spolu bydlíte? Prchat pryč od ní, to bude mnohem horší... Neznám situaci, ale tohle je pak o zdraví, její a nakonec i tvoje. Teď je to jídlo, holka poroste a bude to čím dál horší. Ten pocit kdy z tebe dělají neschopnou matku.. Úplně to vidím a nezávidím, tady pomůže jen zbavit se jejího vlivu a dělat si to po svém, dítě bude akorát zmatene
Proč vůbec v dnešní době bydlí s tchýni, není snad jasné, že ve většině případů to nedělá dobrotu? Hele ty jsi máma, tak si to snad ukociruj ne? Moje tchýně by si to ani nedovolila a i na návštěvě se mě ptá, jestli to malá může nebo ne..
Je to složitý přítel od nich nechce jít až v létě jsou ze Slovenska a on se chce vrátit zpět na Sk že tam už budeme bydlet samy ale až v létě..
@jjasmina ano o tohle celou dobu jde už to budou dva roky co u nich bydlím, od narození malé se mi plete do života, furt mi jí bere říká co je pro ní dobré a co ne, jsem na ní už nasraná ale já s tím neudělám nic když něco řeknu hned mě každý seřve že co si to dovoluji jestli se mi něco nelíbí tak že mám jít pryč ale bez malé prostě mi vyhrožují že mi malou vezmou, mě je 17 takže nemůžu jít bydlet sama a moje mamka bydlí v 1+kk už před dvěma týdny jsem od nich odešla k mamce ale po 4 dnech jsem se vrátila protože mi přítel vypisovat jak to už bude jiný a já hloupá naivní uvěřila a naletěla jsem.. Jeho matka byla na OSPOD aby měla jistotu a tam jí řekli že má jít přítel na soud a má si dát malou sám na sebe to byla na nejbolestivější rána co jsem dostala začala jsem mít strach že o malou přijdu a teď jsem u nich už jenom kvůli malé nebudu bez ní a už vůbec jí nenechám s nima... 😔
@lucie811 tohle je mi moc líto, ale jak to teda je s přítelem? Nějaká dohoda že zatím půjdeš alespoň ty k mámě, z důvodu třeba toho ze mas nervy v kyblu a pak se odstehujete s tím přítelem spolu? Však přítel může chodit za vámi, vy za přítelem... Tchyne se do toho nemá co plést. Takhle to nezní úplně ideálně ani mezi vámi když na tebe chodí i s OSPODem...
Nevěřím, že před porodem se matinkou nenechal tolik ovlivňovat. Ona to zkouší protože jsi hodně mladá a čeká, že si všechno necháš líbit. Pokud přítel nechce do vlastního už teď, vzala bych malou a šla k mamce. I kdybys měla bydlet v pokojíčku o velikosti špajzky, určitě to tam bude s malou líp. "Super babička" si neuvědomuje, že malé zadělává na dost velké zdravotní problémy.
@lucie811 tchyni to zatrhnout, snad je na rodičích kdy co dávají, hlavně se dávno ví že se ma začít zeleninou.. Navíc nejdřív od 4 měsíce, kolem 5 u kojenyho je to nejlepší... 🙈 Jogurty předpokládám sladký "dětský" kraviny..?