Ahoj všem potřebovala bych poradit jak kojit když malej vyrostl zub ☹ Už se ji podařilo mě malinko kousnout.Jak na to aby nekousala poradi někdo? 😕
taky mam hryzce🙂 minuly tyden to bylo neco strasny, hryzala vzdycky,kdyz uz zahnala nejvetsi hlad a zacala lumpacit. Vzdycky jsem na ni hodne houkla "auuuu", protoze to fakt desne bolelo..ale moc to nepomahalo, odpojila se a zacala se mi chechtat. Pak najednou sup a uz tak 3dny nehryzla ani jednou..takze doufajme, je to hryzani je jen vyvojovy stadium 🙂
no ja doufam protože to neni možne vydržet ☹ diky pokusim se na ni houknout a uviime 😉
no vývojový stadium asi ano,ale Marek to dělá s velkým gustem,odpojení nebu houknutí nepomáhá,ale šťouchnutí do tvářičky ano,tak jak když jsem ho probírala když usnul
rkk: ahoj, hladové dítě nekouše. Řešením je nechávat prso na co nejkratší dobu, dokud opravdu saje a "nehraje si". Přesně jak říká rimmel, jakmile kousne vezmi prso a dej až na další kojení, je to spolehlivá metoda🙂 Když budeš křičet, tak některým dětem to přijde srandovní a spíš budou kousat, aby se pobavily.. (na některé děti to platí, ale na syna to fakt nefungovalo).
jasne! ked ta kusne, zober mu prso, coskoro sa nauci ze kusanim sa nenapapa..priapdne ako ja straaaasne zvrieskni!(od bolesti) viac ma nekusol 😝 😀