Jak mám postupovat při odstavení?

sedmikraska84
19. zář 2016

Zdravím všechny.Chci se zeptat jak mám postupovat při odstavení.Odstavila jsem včera 9 měsíční už úplně,nejdřív to bylo postupně,ale jak jsem odstavila úplně tak už mně dost bolí prsa a nevím co s tím?Nechci zase přikládat,když nám to trvalo naučit na lahvičku tak dlouho a nevím jestli si mám odsávat když se chci mléka zbavit.Děkuji za radu

konidana
19. zář 2016

Pokud jsou prsa nalitá a bolí, tak rozhodně odsát nebo ostříkat do úlevy. MM lze pak dát i do lahvičky(nebo holt vylít)

fanfulinekkudisek
19. zář 2016

odsat jen do ulevy,jinak se to porad bude tvorit 😉

zuzka3112
19. zář 2016

Já použila homeopatika... kurník jak byl ten název...určitě to najdeš nekde ve fórech...ricinus comunis nebo tak něco...ale nepamatuji si ten poměr...

naste
19. zář 2016

Pokud možno neodsávat, nebo jenom do úlevy, led, těsnou podprsenku, omezit tekutiny a gynekolog ti může napsat Dostinex, jsou to jenom dvě tabletky.

viridie
19. zář 2016

Doporučuju navařit galon šalvějového čaje a popíjet.Mne to pomohlo 🙂

sedmikraska84
autor
19. zář 2016

Moc Vam Děkuji.Zatim odsávám do úlevy a uvidíme co dál. A ty prášky jsou jen na předpis?

naste
19. zář 2016

@ sedmikráska Ty léky jsou jenom na předpis, jsou to hormony, ale rychle účinkují. Pokud vydržíš, neodsávej vůbec, vezmi si těsnou podprsenku, dej studený obklad nebo led a vydrž. Každým odsátím znovu podpoříš tvorbu mléka. A zbytečně moc nepij, jenom pro svoji potřebu, všechny tekutiny jdou také na tvorbu mléka.